logomamaninjashop

Грабвай с мярка и удоволствие

Автор: Мария Пеева

Спомням си веднъж колко се засегнах, когато моят Косьо, който беше съвсем малко момченце тогава, обясняваше кой от нас какви специални умения има. И заяви съвсем сериозно, че татко му ходи на работа и изкарва пари, а мама готви и пазарува по интернет. Мъжът ми тогава много се смя, аз – не толкова.

Думите на Косьо донякъде бяха съвсем на място, защото аз доста се гордея с умението си да пазарувам по интернет, да намирам добри цени, интересни места и продукти, и то само с няколко клика.

Когато от Грабо ми се обадиха да попитат имам ли интерес да направим заедно рубрика, веднага си спомних този разговор. Грабо са ми стари познайници, много вероятно е да съм сред първите им клиенти, когато направиха сайта си преди над десет години. Харесва ми как се развиха през годините, с все повече продукти и услуги и все по-user friendly, тоест лесни за потребителя. Няма нужда да ви ги представям, надали има някой, който да не е използвал услугите им. Това, което ще споделям в рубриката ми за онлайн пазаруване са конкретни услуги и продукти, които може да ви заинтригуват, които ми се струват изгодни, полезни или просто забавни. Рубриката ми е с Грабо, но продуктите и услугите си ги избирам сама и трябва да ви кажа, че е много трудно, защото са толкова много предложенията им, че чак се обърква човек какво да препоръча по-напред. За да не прекалявам, си избрах три неща – едно забавление, един семеен продукт и един продукт „И мама е човек“.

И така…

Какво грабнах този месец? Забавление, защото е лято и защото заслужавам!

През месец юли си избрах оферта за рисуване с вино. Преди време ме бяха канили на рожден ден с една женска тайфа – партито трябваше да е рисуване с вино. Не си спомням какво стана, че не успях да отида – или сме пътували, или някое дете се е разболяло. Но ми остана това рисуване с вино в главата. Нали знаете как понякога човек пропуска нещо хубаво, но не му е чак такъв приоритет, че всеки ден да се сеща за него и да го търси, и съответно забравя. Ето още една причина да харесвамe „Грабо“ – защото предлага идеи за такива пропуснати малки приключения, забавления и услуги. Излезе ми офертата, грабнах я и ето как с моята приятелка Ива се озовахме на рисуване с вино.

viber image 2022 07 20 23 46 45 896

Рисуването с вино е от категория "Забавления" в Grabo.bg и ето как е описана:

В рамките на 3 часа, с помощта на професионален художник ще създадете собствен шедьовър, който ще можете да занесете у дома!
Ярки картини, качествени арт материали, чудесно настроение и прекрасен начин да разнообразите Вашето ежедневие! 

Имаше избор от много картини, аз избрах Малкият принц с лисицата. Трябва да ви призная, че го избрах, не само защото обичам тази книга, но и защото кой знае защо реших, че ще е лесен. Да, ама не! Имаше един момент в началото, когато ми се струваше направо невъзможно, но преподавателката търпеливо и усмихнато показваше, обясняваше и помагаше, докато притеснението се изпари и изобщо така се въодушевих, че накрая чак си натопих четката в чашата с вино. Беше наистина забавно и непременно ще повторя - рисуването, не топенето на четка във вино. Това, мили хора, е истинска арт-терапия. Така че в детската си стая Алекс ще трябва да гледа моя шедьовър (който всъщност той много хареса и веднага обяви, че е за него). Вижте и мечетата на Ива, с която споделихме преживяването, защото на такива места е още по-забавно да отидеш с приятели. На нея й беше по-лесно, защото е ходила вече няколко пъти и в офиса си има цяла стена. Казах й, че скоро очакваме и самостоятелна изложба.

Но стига толкова съм ви занимавала с художническите си трепети. То е ясно, че Пикасо няма да стана, но пък е толкова забавно и разтоварващо. 

viber image 2022 07 20 23 53 12 790

За любителите на забавленията и още нещо интересно. През този месец Грабо наблягат на концертите, театрите и забавленията. Непременно хвърлете едно око на търсачката им – много е удобна. Влизате в Категория "Култура и събития"в Grabo.bg и си грабвате.

Може да се избира между отделните варианти в категорията - Театър, Концерти, Мюзикъл, Stand-up comedy, Кино, други, както и да се филтрира по дата, по популярни артисти, предстоящи или най-популярни събития. Ваучерите се свалят направо на телефона, а освен това ги получавате на мейла. Взела съм си отсега два ваучера за спектакъла на Камен Донев през септември и продължавам да преглеждам, защото постоянно излизат нови оферти.

Стигаме до втория продукт, който избрах, това е моят...

Семеен продукт на месеца. Този път реших да е нещо за косматата част от фамилията.

viber image 2022 07 21 14 09 34 258

Да, Фройд е готов за рекламно лице, но в случая съм му замислила друго, и не само за него, а и за кучетата също. Ето какво ме заинтригува - една нова услуга в Категория "Домашни любимци"в Grabo.bg  - почистване на зъбен камък на домашните ни любимци. Ветеринарите също го препоръчват, така че това ще е първото, което ще грабна през август. А открих освен това, че в София вече има и плуване за кучета. Мисля, че лабрадорите ще харесат това, но за хъскитата и деди Фреди не съм убедена. Макар че знам ли, той винаги ме изненадва и не е изгубил вкуса си към живота дори и на тази пределна възраст. Ще помисля.

И така стигаме до третия продукт, който ще нарека:

“И мама е човек”.

Това е моят личен фаворит на месеца. Поглезих се с цели две кутии с козметика на една марка, която и преди съм ползвала – душ-геловете и сапуните им са уникални.

viber image 2022 07 20 23 50 57 155

Харесвам Лавера отдавна по ред причини – ароматът й е чудесен и траен, не изветрява бързо както повечето продукти с натурални съставки. Важно ми е, че е еко – не я тестват на животни, опаковките се рециклират. Вижте колко симпатични са кутиите, стават и за подарък, но ако питате мен, най-хубавите подаръци са от мен за мен.

viber image 2022 07 20 23 50 56 497

Този месец Лавера е на чудесни цени в Грабо, можете да разгледате офертите тук.

Толкова от мен засега. Грабвайте си с мярка и удоволствие, както се казва.

Последно променена в Вторник, 26 Юли 2022 17:34

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам