logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 09.08-15.08

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник планетата на любовта Венера застава в опозиция на Нептун – повелителят на интуицията, подсъзнанието и мечтите. Тоест, седмицата стартира с много въпроси, които да си зададете, Овни. Дали отдавате достатъчно важност на любовта в живота си? Дали се разкривате достатъчно пред партньора си, за да се свържете с него? Дали се вглеждате повече в дребни детайли, отколкото в цялата картина? Тези, както и някои други съмнения може да прекосят съзнанието ви още в началото на седмицата. Хубавото на тази опозиция е, че не само ще ди задавате въпроси, но ще се появят и някои отговори. Просто имайте предвид, че те няма да са директни и надписани с етикет, а ще трябва сами да си ги разгадавате.

Тази опозиция на планетите ви се отразява и в делови аспект. Ще чувствате затруднено общуването с колегите и донякъде вдъхновението ви за решаване на проблеми (и създаване на нови) ще бъде „затапено“. Тези трудности ще преодолеете, ако не се затваряте в себе си, а търсите активна комуникация с хората от екипа си. Решенията и новите идеи ще дойдат по-скоро от брейнсторминг сесии, а отколкото от вас самите. 

След това в сряда Меркурий ще влезе в Дева и вашият дом на анализи и рутина. От този ден до 30 август ще бъдете особено продуктивни и ще изпълнявате всичко, което сте начертали като план пред себе си. Като истински овенски машини! 

Телец

В понеделник Венера и Нептун застават в опозиция един на друг и това просто няма как да ви повлияе. Защо ли? Защото Венера е планета на изобилието и хедонистичните наслади, а Нептун е повелител на подсъзнанието, мечтанията и нещата, които са на границата на реалността и отвъд нея. Накратко – може да ви се прииска да си поживеете малко – да си хапнете, да си пийнете и да ви е весело. Не че има нещо лошо в това, просто се чувствам длъжна да ви предупредя, че границите на преценката ви ще са малко размити заради Нептун.

Още едно влияние на Нептун, за което е добре да внимавате е, че прави нещата да изглеждат по-розови, отколкото са. Така че – в началото на седмицата внимавайте с нови познати, нови предложения и изобщо всичко, което трябва тепърва да преценявайте. Не се подавайте на ентусиазъм поне до средата на седмицата. 

И като казах средата на седмицата – в сряда пък Венера се заиграва с Плутон и ви посипва с магичния прах на съблазнителите. Използвайте този бонус, който планетите добавят към чара ви, независимо дали сте обвързани или не. Желанието ви за забавления, съчетано с притегателна аура, ще отвори пред вас доста възможности за създаване на хубави спомени (така по-деликатно да се изразя).

И това не е всичко – в сряда Меркурий влиза в Дева и вашия дом на вдъхновението. До 30 август ще създавате, творите и претворявате с особена енергия и радост. Лично аз нямам търпение да видя какво ще излезе от вдъхновението на съзидателният ви знак, Телци!

Близнаци

В понеделник е време да направите това, което правите най-добре, Близнаци – да се социализирате и да общувате. Много важно за работата ви е да осъществите правилните контакти и да направите добро впечатление. Тази задача ви я дава Венера, която влиза в опозиция с мечтателния Нептун точно в дома на професията ви. И именно за да не загубите от този сблъсък, а да извлечете максимума, се налага да не оставяте нещата на собствен ход. Появете се в средите, в които искате да ви знаят с добро и отпуснете чара си на свобода. Резултатите от това не се очакват още в същия ден, но ще сте посяли семената в правилното време.

Това ще ви подготви за сряда, когато отново Венера изиграва роля, но този път в среща с Плутон. Плутон е трансформатор и взаимодействието му със щедрата Венера прави дните около сряда нещо като съдбоносни за вас. Не подценявайте нито една среща или предложение и не се отнасяйте лековато към нито един разговор. Не мога да гарантирам, че ще настъпи някакво животопроменящо събитие, но със сигурност знам, че има възможности за такова. Затова – отваряйте си очите и ушите, подбирайте си думите и нека се надяваме на най-доброто!

Освен това, в сряда Меркурий влиза в Дева до 30 август и това озарява Близнаците с чудесни идеи за трансформация и подобряване на дома. За обвързаните е препоръчително да съгласувате новите си идеи с половинките. Може да се окаже, че искате твърде радикални промени и ще е по-добре да действате дипломатично.

Рак

В понеделник сте раздвоени между копнежа по нови места и далечни пътувания и фундаменталната си любов към дома и познатото, Раци. Това се случва, защото любовната и изобилна Венера застава в опозиция на мечтателния и непрактичен Нептун и започва да ви тегли към непознати земи. Интересни са тези моменти и по принцип не е лошо да ги улавяте, когато се случват, защото може да ви донесат нови приключения. Ако по някакви причини не можете сега да организирате далечно пътуване, огледайте си какво ново и различно преживяване може да си устроите и без да сменяте локацията. Нептун разбужда фантазиите и нищо чудно да си самоподарите незабравими спомени.

В сряда ставате особено привлекателни за съвместни дейности и колаборации. Възможно е да получите неочаквани предложения за съвместна работа. По всяка вероятност ще си струва да ги обмислите, защото няма да са лишени от ползи за вас. 

Освен привлекателни за сътрудничество, в сряда Венера и Нептун ви правят особено съблазнителни за флирт и може би любов. Насладете се на това, не бързайте по Рачешки да обмисляте кой е подходящ за връзка и кой – не. Поиграйте си малко с тази емоция. За обвързаните седмицата е подходяща да организират съвместно забавление с половинката.

Също в сряда Меркурий влиза в Дева и за вас това е много благоприятно положение на планетата, да започнете да се изразявате в личен и работен план. Едновременно ще имате възможност да изясните какво чувствате по въпроси, които досега сте таяли в себе си, както и да оформите работните си идеи по най-разбирамия начин. С две думи – пълен напред, Раци!

Лъв

Започвам с едно важно предупреждение. В понеделник щедрата Венера се изгубва в мъглите на мечтателния Нептун и за съжаление това се случва във вашия дом на финансите. Поне 24 часа се въздържайте от разходи, които са извън рутината ви досега. Големи покупки, инвестиции в нови неща – възможно е твърде лесно да се решите на такива стъпки, а да не виждате ясно всички детайли. Затова в понеделник, вторник и сряда ви препоръчвам да пипате кредитните карти само при осъзната необходимост.

В сряда, отново под влиянието на Венера, но този път в среща с Плутон, ще е добре да се погрижите за себе си. Имам предвид в здравословен план. Нека шампанското в чашата се превърне в прясно изстискан плодов сок. И нека будният ви ум получи дозата сън, която му е нужна, за да презареди.

От сряда до 20 август Меркурий влиза в Дева и за вас това е благоприятен период, за да поработите над финансовото си състояние. Определено ще се нуждаете от план, обаче. Девата няма да гледа благосклонно на нищо, което не е надлежно подредено. Обаче ако го направите по нейния начин – с план, цели и последователни действия, имате всички шансове да завършите месеца с повече пари, отколкото сте започнали. Ползвайте лъвската си харизма и се доверете на силата на Меркурий – общуването. Така ще привлечете правилните хора към осъществяване на идеите си или ще позовлите до вас да достигнат новините за подходящите проекти за инвестиране.

Дева

Понеделник ще е малко странен ден за вас, Деви. Следствие на опозиция между фриволната Венера и размиващият границите Нептун, ще имате малко неясна преценка за нещата от живота. Поставете си за цел през този ден да не реагирате радикално и да не си правите окончателни изводи. Наистина Нептун ще ви подвежда много, дори когато ви се струва, че нямате съмнения за нещо... на ваше място аз не бих разчитала на това. Просто прекарайте този ден без да влизате във филми, колкото и реални да ви изглеждат те.

Отново Венера ще играе роля. Този път в сряда и този път в среща с Плутон. Срещата им ще насочи прожектор към вас, ще ви освети (както и нещата, които правите) и ще привлече вниманието на околните. Вниманието може да се изразява в предложение за работа или съвместна дейност. Естествено, че няма как упоритият ви труд да остане незабелязан и ето, че Венера и Плутон правят така, че всички да разберат.

Още по-интересно и силно влияние имате отново в сряда и ще продължи до 30 август. Вашата управляваща планета Меркурий влиза не къде да е, а именно във вашия знак. Това умножава талантите и способностите ви (или поне тяхната видимост), инжектира ви със самоувереност и, естествено, ви прави по-привлекателни в любовта. Какво да ви кажа друго, освен да се възползвате на максимум от този период и да се насочите към изпълняване на всичките си планове и мечти, Деви? Август месец е ваш от тук нататък – вземете си всичко от него!

Везни

Мечтателните ви души ще бъдат особено мечтателни в понеделник. Венера и Нептун са в опозиция, а това прави всички любовни сигнали трудни за преценяване и понякога дори измамни. Неслучайно ви го казвам, Везни. В понеделник не се подавайте на романтичните си представи, не позволявайте розовият воал, с който имате навика да покривате връзките си, да замъгли съзнанието ви. Просто не взимайте важни решения в личен план в понеделник, колкото и да ви се иска. Защото много ще ви се иска. И Венера, и Нептун ви дърпат много силно и вие просто сте на крачка да повярвате, че дребните неща са „знаци“ и че ви се случва нещо съдбовно.

Но стига предупреждения. Нека да видим какво се случва в сряда, когато отново Венера си играе, но този път с Плутон. Имате много добри аспекти за интересни занимания сред природата или събирания с много хора. Фестивали и подобни събития са много „да“ в този ден – ще вземете от там каквото ви е нужно. Междувременно – флиртаджийската ви натура ще е много желаеща да се покаже и изяви. Лошо няма. Просто имайте едно наум, ако сте обвързани или пък ако нямате интерес към някого и може да го подведете. Игрите с огъня едва ли ще се разминат лесно.

От сряда до 30 август Меркурий влиза в Дева и това за вас носи две основни влияния. Възможно е да провидите най-добрите идеи за реализация, докато просто разговаряте с колегите си и да поставите интересно ново начало. Внимавайте обаче за съня си в този период – може да има нарушения в него. Обаче пък неспокойният сън води до интересни сънища. Направете си дневник и си ги записвайте. Може да излезе нещо интересно за себепознание от там.

Скорпион

В понеделник най-големите мечтатели Венера и Плутон застават в опозиция и започват здраво да хвърлят розов прах в очите ви, Скорпиони. Романтичните ви пориви сега изглеждат изпълними, губите представа за граници и пречки и като цяло – почвате да стъпвате по облаците. Облаците обаче не са естествения хабитат за един Скорпион и на ваше място бих си ударила лека спирачка. Това, че определени граници ще ви се сторят лесни за преминаване, може да бъде малко опасно. Просто в момента не сте достатъчно фокусирани и не мислите за последствията. Затова помислете върху следния план за оцеляване в понеделник – мечтите и фантазиите ви са чудесни, може да им се отдадете, ако ви харесва, но решенията отложете с няколко дни.

От сряда започват влияния в посока свързване с хора от не най-близкото ви обкръжение и социални контакти, които ще се окажат благоприятни за вас. Отново Венера, но този път в среща с Плутон ще направи така, че хора от по-широкия ви кръг на познанства да поискат да се сближат с вас и много важно – да допринесат по някакъв начин в живота ви.

Отново в сряда, Меркурий влиза в Дева и ще стои там до 30 август. Подобно силно влияние за колаборации и съвместна работа не сте имали от близо две години. Определено ползвайте този период за да запълните пъзела на проектите си с правилните хора. Ще имате такава харизма, че трудно някой ще ви откаже да работи с вас. И не забравяйте да отделяте внимание и на предложенията, които получавате. От там също може да излезе нещо интересно до края на месеца.

Стрелец

В понеделник ставате малко нервнички, Стрелци. Венера и Плутон са в опозиция и това малко замъглява преценката ви за реакциите на околните. Определено, както винаги, не искате да ви казват какво да правите. От друга страна обаче искате да усетите грижа към себе си. Много е трудно някой да угоди на това желание, защото съгласете се – то е доста неясно. Затова не бързайте да обвинявате другите за бързата смяна на настроенията си. В този ден не си правете изводи кой колко държи на вас и на кого можете да разчитате или не. Просто изчакайте Венера и Плутон да спрат да си противоречат и погледите ни да се прояснят.

В сряда отново Венера се проявява. Този път се заиграва с Плутон и резултатът е направо бомбастичен за проектите в работата ви. Венера засилва амбициите, а Плутон подпомага финансовия сектор при вас. Така че – не му мислете много, а в сряда влизайте направо в бързата лента и не спирайте да работите, докато не видите ясна перспектива кога ще дойдат плодовете на труда ви.

Друго, което се случва в сряда е, че Меркурий влиза в Дева и това засилва дарбата ви да улавяте момента и шансовете. Меркурий ще е там до 30 август и ако го съчетаете с влиянието на Венера от сряда, може би август ще ви донесе забележителни успехи. Ослушвайте се добре около себе си кой какво работи, кой с какво се занимава – в този период ще успявате да провидите всеки заек скрит зад храст. Накратко – успех и чакам да почерпите, Стрелци!

Козирог

В понеделник ще чувствате много силно желание да смените обстановката и да се впуснете в приключение. Венера и Нептун го правят това, защото застават в опозиция. От едната страна е планетата на любовта, от другата – тази на мечтанията и подсъзнанието и по средата сте вие – работливи, разумни, но и с нужда да си починете и с желание за романтика. Ако вземете решение да се отдадете на романтично пътуване – няма да сгрешите, просто не забравяйте кои сте и го планирайте добре, за да не се окаже, че Нептун ви е подвел. Ако обаче устоите на това изкушение, уверете се, че е заради правилните причини, а не защото се самосанкционирате с ограничения.

Още едно влияние на Венера имаме. Този път тя се среща с Плутон в сряда. Отново ще е романтично и отново няма нищо лошо в това, стига сами да не се спирате излишно. Та, на въпроса – може да установите нови романтични отношения. Възможно е да е някой, когото наблюдавате от известно време или пък нова звезда на хоризонта. Нищо не ви обещавам за тази връзка, но началото е винаги сладко, нали?

Меркурий влиза в Дева (пак в сряда) и това ви отваря добри аспекти за далечни пътувания със и при приятели. Меркурий ще е в това положение до края на месеца и според мен времето е напълно достатъчно за проучване и планиране. Помислете какви контакти имате извън страната и можете ли да се организирате да пътувате при тях, например. Изобщо – интересни дни идват, Козирози!

Водолей

В понеделник ще сте подложени на сериозни изпитания, Водолеи мили... Ще бъдете в положение, в което Венера да е в опозиция в Нептун и двете планети да ви говорят „Впусни се във всеки флирт, мини всички граници, действай, не мисли!“. А всъщност ще е особено важно да мислите, да се запазите в безопасната зона и изобщо... да постъпвате правилно. Защото Венера е игрива и хедонистична, Нептун пет пари не дава за практичната страна на нещата, но последствията после ще ги носите вие. 

Нещо подобно се случва и с финансите ви в понеделник. Отново тези двамата ви карат да харчите и да си угаждате и много се стараят да ви замъглят преценката. Отложете с един-два дни харчовете. Нищо няма да избяга за толкова малко време, а сметката ви не е бездънна.

В сряда Венера се среща с Плутон и това отключва мъдростта ви за връзките, в които сте. Имате възможност по-ясно да осъзнаете кой се възползва от вас, кой е токсичен или кой просто се е позабравил малко. Осъзнаването, че не сте длъжни да угаждате на никого идва много освежаващо и може би дори спасително за вас.

Друго, което се случва в сряда е, че Меркурий влиза в Дева и ще бъде там до 30 август. Това ви прави по-умели и по-открити в изразяването на чувствата ви. Заздравявате или преоткривате връзките си, намирате по-ясно утоляване на нуждите си в тях. Или прекъсвате тези, които не ви удовлетворяват... Това положение на Меркурий засилва и възможността ви да печелите и да управлявате финансите си. Радвам се, когато има такъв период за Водолеите, защото и вие и аз знаем, че обичате парите. Така че – дано има много от тях!

Риби

Любовта хем е на дневен план, хем е крайно неясна, Риби. От една страна са виновни Венера и Нептун, които са в опозиция в понеделник и слагат аурата на много желана, много невъзможна и много страстна любов на почти всичко. От друга страна  - на романтичната ви душа ѝ се иска да се впусне в нещо много розово и много блестящо и като че ли приема с готовност праха в очите, който ѝ хвърлят планетите. Не знам какво ще предприемете, но съветът ми е да изчакате да отмине поне понеделник. Колкото и да ви се струва омайно и привлекателно нещо – един ден не е много изчакване, особено ако може да си спестите някакви неприятни последствия.

В сряда ви понася нова вълна на любовни мечтания, този път заради среща между Венера и Плутон. И вие, естествено, почвате щастливо да плувате и да мятате лъскава опашка в морето на любовта. Длъжна съм да ви предупредя, че това отново крие рискове и е добре да си отваряте очите. Независимо дали сте обвързани или необвързани – не подминавайте знаците, че нещо не е наред. Често си мислите, че нещата са наистина такива, каквито ви се иска да ги видите. Не, не е така. Нещата са такива, каквито са в реалността и е добре от време на време да се сещате за това.

В сряда Меркурий влиза в Дева, ще бъде там до 30 август, и това ви дарява с възможността много добре да изразявате дълбоките си желания и чувства към партньора. Ако не настоявате за разбиране или за удовлетворяване на желанията си веднага, може да се получи много добра комункация между вас и да постави основата на още по-здрави отношения в бъдеще. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :)

Последно променена в Понеделник, 16 Август 2021 09:49

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам