logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 23.08-29.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Още в понеделник планетите започват да работят за вас, Овни! Венера акостира във Везни и вашия дом на връзките, което е добре за този аспект от живота ви. Интересното е, че това въздействие ще се съедини с това на стабилния Сатурн в дома на технологиите и екипната работа. Всичко това означава, че ще намирате съмишленици за всичко, което искате да осъществите. Ключът за това е, да бъдете проактивни. Не чакайте другите да проявят желание да ви помогнат в начинанията, а ги потърсете първи.

Отправям и едно леко предупреждение за Сатурн. Тъй като той е „тежка“ планета – на житейските и кармични уроци, понякога носи и някои депресивни мисли и настроения. Това може да ви се случи тази седмица. Не забравяйте, че от вас зависи на кои свои мисли ще придадете повече значение и в кои емоции ще потънете. На ваше място аз бих избягвала тежките размисли и бих се отдала на по-градивни занимания.

Слънцето, Меркурий и Марс се въртят в някакъв особен танц през цялата седмица и влиянието над вас от това е, че ще преподредите пространствата около себе си. Имате благоприятни влияния да моделирате дома, работното си място и изобщо всичките си обитания така, че да са ви по-удобни и просторни, да освежите гледната си точка и да станете по-креативни. 

Друго, с което е добре да се заемете е организацията на всичките си профилактични прегледи, както и да планирате някакви процедури за разкрасяване (например). Просто Меркурий се среща с Плутон и ви отваря широко поле за грижа за себе си и „ъпгрейдване“. Съвсем не е нужно тази седмица да започвате с процеса, но ако сега планирате, запишете часове и положите основите на плана – резултатите ще бъдат много добри.

Телец

Едно от най-силните влияния в кариерен план ще усетите именно тази седмица, Телци. В понеделник повелителката ви Венера, която е в дома на целите ви и упоритата работа, се среща със Сатурн. А той, както знаем, е планетата на стабилността и кармата. Тази комбинация ви предоставя възможност да сбъднете желанията си в професионален план. Затова ви препоръчвам още от понеделник да си изясните какви наистина са кариерните ви амбиции. Разбира се, по-добре ще е, ако досега сте полагали усилия в тази посока и тази седмица направите решителната крачка. Но дори и да не сте още на това ниво – използвайте седмица да реализирате някакво развитие.

Взаимодействието между Сатурн и Венера ще ви повлияе в още един, не по-малко важен аспект. Любовта, разбира се. Фокусът ви ще бъде насочен към сериозните аспекти на връзките. В зависимост от това какъв е статусът ви, това може да означава различни неща. Необвързаните ще изяснят за себе си какви са приоритетите им в дългосрочен план, тоест какъв партньор търсят. Обвързаните отскоро ще могат да видят бъдещето, което искат за себе си и да помислят дали тази визия е възможна със сегашния им партньор. Това може да доведе до задълбочаване на отношенията или да постави основата на разриви. Сериозно обвързаните пък ще се насладят на тази интимност, която само дълбокото опознаване на партньора може да даде. 

Щипка забавление в любовен план ще добави срещата на Слънце, Марс и Меркурий. Тримата се събират във вторник и събуждат във вас желание за танци, флиртове, романтични изненади и въобще – красивите емоции, които влюбването ни дарява.

Сега като се замисля – какво повече може да искате от един седмичен хороскоп, Телци?

Близнаци

Тази седмица като че ли ще се върти основно около личния ви свят и хората и местата, които го изграждат, Близнаци.

В понеделник Венера се среща със Сатурн в дома ви на образование и израстване. Моментът е подходящ да увенчаете с успех усилията полагани досега в сферата на образованието. Или пък да поставите начало на обучение в направление, което ви интересува или ще е полезно. Сатурн по принцип е планета на дългосрочните, важни и задълбочени уроци. Това, с което се захванете сега ще има сериозен принос в живота ви. 

Малко предупреждение слагам, че тази комбинация с Венера може да обърка темпото и да имате „тръгни-спри“ моменти. Това не е характерно за вас и може да ви донесе колебания в начинанието. Съветът ми е да не се колебаете, дали да се захващате с нещо, а да положите усилия да неутрализирате „спри“ аспектите. Важното е да сте целенасочени и да не губите енергия в дребни спънки.

Комбинацията Сатурн-Венера дава възможност и за заздравяване на връзката ви. Дребните несъответствия и потиснатите конфликти могат да бъдат разрешени тази седмица. Просто разчитайте на чаровната си природа и на искреното си желание да бъдете добри. Венера и Сатурн ще помогнат за останалото. 

Тази седмица Меркурий ще ви повлияе да подредите пространствата около себе си по свой вкус. Плутон ще се намеси също в този процес и ще даде по-обширен израз на това подреждане. Ще се замислите над това как са поставени хората в живота ви. Може да разместите контактите си така, че да отговарят на потребностите ви в момента. Някои приятелства ще отидат в по-далечните кръгове, с други пък ще засилите контактите. Необвързаните може да вземат решение за съвместно съжителство, а за по-младите от вас е възможно да вземат решения в посока на самостоятелен живот.

Подобни развития са винаги освежаващи и ще ви заредят с нова творческа енергия. 

Рак

Тази седмица има един основен важен аспект Раци - комуникация, комуникация, комуникация! И понеже все пак говорим за вашата зодия, става дума за интимна, романтична и задълбочена комуникация, разбира се.

В понеделник се срещат Венера и Сатурн или с други думи – съчетават се планетата на любовта с тази на уроците. За вас това е време, в което да усетите силната връзка, която сте изградили с партньора си и да почерпите енергия от нея. Знаете за какво говоря – нещата, които ви свързват отвъд ежедневната комуникация и причината, поради която сте пуснали този човек в сърцето си. 

Има и един друг аспект, над който планетите настояват да се замислите – посланията, които изпращате. Може би ви се струва, че изразявате напълно ясно желанията си и хората около вас следва да са разбрали какво им казвате. Възможно е обаче, предвид спецификите на знака, да пращате съобщения, които не са толкова лесни за разшифроване от близките ви. Периодът е добър да се поинтересувате какво чуват другите, когато вие говорите. Ще откриете, че все пак има разлика с очакванията ви. Меркурий ви окуражава да поработите над „превода“ на чувствата ви в думи, като се опитате по-добре да научите езика на другите. Дори да се познавате с някого от години и да имате изградени отношения, подобряването на комуникацията винаги е полезно и води до по-добри развития.

Помислете също, дали имате теми, по които сте затворили каналите за комуникация с другите. Колкото и уютен да изглежда вътрешния ви свят в Рачешката му черупка, свързването (от което толкова се нуждаете и толкова цените), минава през споделяне. 

Изобщо – обичта и връзките ви могат да се задълбочат в много положителни аспекти, ако се отдадете на планетарните влияния за общуване през седмицата.

Лъв

Тази седмица ви окуражава в едно ваше любимо занимание, Лъвове – флирт и съблазън. Ще бъдете не само игриво, но и романтично настроени, защото Венера среща Сатурн. И понеже Венера е планета на любовта и забавленията, но пък Сатурн е покровител на сериозните и дългосрочни неща – най-вероятно флиртаджийският ви потенциал ще бъде насочен към партньора ви. Лъвският ви чар и щедрост в любовта ще бъдат благодатно изсипани във връзката ви.

Що се отнася до необвързаните – и вие, и аз знаем, че един Лъв може да е необвързан, но е почти невъзможно да бъде сам, нали? Може да почувствате желание да изведете несериозната си връзка на следващо ниво. Или поне да организирате повече споделено време заедно. Седмицата е такава, че изяснява картинката на желанията си в любовта и обвързването и е възможно да погледнете с нови очи някой, в когото до момента не сте виждал любовен потенциал.

Паричните потоци също излизат на преден план още от началото на седмицата. Във вторник Меркурий, Слънце и Марс заиграват някакъв дружески танц и ви вдъхновяват към предприемчивост. Естествено, лъвският начин е да увлечете съмишленици и да поемете лидерска роля. Ще ви се получи. В четвъртък ще излязат неясноти, защото Нептун ви влияе негативно на аналитичните способности, но може би така ще намерите по-креативни подходи за решаване на проблемите. 

И още нещо – проверете добре накъде изтичат парите ви. Щедростта ви не е просто измислица. Тази седмица е добре да премислите наистина ли трябва да давате толкова много и дали вместо да помагате, не сте си завъдили паразити.

Като цяло – май всичко ще бъде наред в следващите дни и щастливо ще веете гриви, Лъвове!

Дева

Скъпи Деви, мотото ви за тази седмица са го изпели ABBA “Money, money, money”. Усърдният ви знак ще може да монетизира труда си още в понеделник. Венера е в дома на парите ви от около шест месеца. Тя е изобилна планета, което работи в две посоки – от една страна дарява, но от друга подстрекава харчове и стремеж към лукс. Възможно е последната половин година да сте били обзети от желание да се издигнете на ново ниво, да бъдете по-заможни и да си позволявате повече неща. За щастие в понеделник Венера се среща със Сатурн. Той има функциите да стабилизира, структурира и покровителства дългосрочните проекти.

Така че – тогава ще имате много добър аспект да монетизирате труда, който сте положили през последните месеци. Знам, че сте положили труд и старание, защото сте Деви :) Също така, влиянието на Сатурн ще стабилизира благоприятно и харченето ви. Ще успявате по-добре да балансирате желанието си за красиви притежания с реалността в банковата ви сметка. 

Използвайте момента да помислите върху инвестиционни планове. Проучете как най-добре да влагате спестяванията си и определете месечна сума, която да заделяте за това. Сатурн ще сложи своята благословия върху разумни дългосрочни планове.

Разбира се, нищо от гореописаното не може да се случи без да направите равносметка на паричните си потоци до тук (за добро или зло). Отново ще намеся Сатурн, защото той е важен. Тази планета е покровител и на образованието. За вас ще е добре, ако се посъветвате със специалист по финансови въпроси или ако предприемете стъпки в посока лично образование по темата.

И още нещо много важно и съвсем не толкова лесно, колкото изглежда, Деви. Слънце, Марс и Меркурий се срещат във вторник и настояват да поставите собствените мечти, желания и амбиции на първо място. Това не е привично за вашия знак, но със сигурност ще ви се отрази добре, така че не пропускайте възможността.

Везни

Романтиката идва, Везни! Още в понеделник Венера се среща със Сатурн и това извежда романтиката, която по принцип живее в душата ви, на преден план. 

Всякакви благоприятни развития са възможни, независимо каква е ситуацията ви в момента. Обвързаните могат да задълбочат връзката си с партньора и да му предложат много нови и интересни романтични преживявания. От запомнящ се секс до задълбочаване на интимността на духовно ниво. За тези, които са в несериозна връзка се предвиждат възможности да развиете отношенията си или пък да обърнете внимание на някой друг, с когото имате по-добри шансове.

Необвързаните ще бъдат особено привлекателни (не че една Везна може да бъде друго, освен привлекателна). Използввайте седмицата за да си набележите най-доборото от всички обожатели, които ви заобикалят и се впускайте смело.

Трябва да ви предупредя, че мечтателната ви натура ще бъде поставена на риск от загуба на връзка с реалността във вторник. Тогава Нептун – планетата на фантазиите и подсъзнанието, ще ви влияе много силно и е възможно да започнете да виждате света през мъгла. Това не е ново за вас, защото по принцип обичате да гледате през розова мъгла, но за всеки случай не взимайте решения в този ден и не си вадете крайни изводи за нищо. Най-добре да запазите тази тенденция до четвъртък, за да може Нептуновите влияния да се изчистят докрай.

В четвъртък на помощ в разграничаването на реалност от фантазии ще дойде Плутон и тогава ще можете спокойно да прецените кои са токсичните хора в живота ви. И по всичко изглежда, че ще ги разкарате много бързо от там. Успех, Везни!

Скорпион

Венера минава бавно и напоително през вашия дом на себерефлексията и личните преживявания. Усещате и осмисляте много силно и дълбоко личните събития, които в една или друга степен са оформили емоционалния ви свят. В понеделник Венера се среща със Сатурн, който покровителства житейските уроци, израстването и като цяло – посоката на развитието ни като хора. Тази комбинация ще ви подтикне да се затворите, да забавите темпото и да почувствате отново важните си емоционални преживявания с пълна сила. 

Възможно е това да ви направи меланхолични, но с влиянието на Сатурн, който лекува травмите по трудния начин, това ще е пречистващо за вас. Осланяйки се на Венера, потърсете помощ от жена, която ви е близка. Добре е за малко да пренебрегнете скорпионската си натура и наистина да признаете, че се нуждаете от помощ. Емпатичните хора са дар за живота ни и като че ли е настъпил момент да се приемете този дар.

С напредването на седмицата ще потърсите и радостите на екипната работа и социализирането. Това се дължи на приятелската среща на Марс, Слънце и Меркурий. Идеите ви край нямат, както и ентусиазма ви за работа. След вторник имате зелена светлина от планетите, да потърсите точно тези хора сред колегите си, които ще са подходящи да реализирате заедно плановете си. Това е въпрос не само на професионални качества и комуникация, а и на доверие. В този смисъл, може би ще имате и важни прозрения в следващите дни.

Изпращам ви и леко предупреждение за четвъртък, Скорпиони. В този ден повелителят на комуникацията се среща с мечтателния и трудно управляем Нептун и ви прави непредвидими в общуването. Възможни са нервни изблици или пък неконтролируеми изрази на любов. И двете крайности не са препоръчителни. Ако не успеете да ги контролирате, поне се опитайте да не предизвиквате трайни последствия с тях.

Стрелец

Така... Цялата седмица идва да ви напомни, че колкото и да сте соло играчи, толкова и светът се движи по-добре с екипна работа. Венера и Сатурн са замесени в това, но няма да ви обяснявам как, защото знам, че Стрелците се интересуват предимно от крайния резултат. А крайният резултат от тази планетарна среща е, че каквото и да сте замислили ще се осъществи много по-добре, ако заложите на съвместната работа. Огледайте се добре – със сигурност ви дебне някоя възможност, която може да се развие много добре, ако вложите общи, а не самостоятелни усилия. Няма да ви уча как да спечелите съмишленици – вие много добре си знаете. Вродената ви искреност и добронамереност ви водят по пътя към сърцата на околните.

И без това във вторник Меркурий, Марс и Слънце се заиграват помежду си и това изостря фокуса на Стрелците към работата им. Ще се чувствате мотивирани за покоряване на нови върхове. Денят е добре за осмисляне на дългосрочните планове и поставяне на големи цели. И... една вметка, макар и с риск да ви подразня – детайлното планиране няма да ви убие.

Дните, за които да внимавате повече са вторник и четвъртък. Във вторник Меркурий ще бъде в опозиция с Нептун. Едната планета е повелител на комуникацията, а другата на идеализма и мечтите. Затова е възможно да стигнете нереалистично далеч във визионерстването и ще е по-добре за вас много да не разтръбявате какво мислите. В четвъртък пък (пак) Меркурий се свързва с Плутон и това сякаш ви лишава от всякакви спирачки. Отново сте изложени на риск мисълта ви да литне далеч от възможностите и реалността. Бъдете внимателни какви цели си поставяте в този ден и пред кого ги споделяте, Стрелци.

Козирог

За сериозен знак – сериозни развития. За щастие – имате голямо „Да“ от планетите. Започваме от работата ви. В понеделник Венера и Сатурн се срещат и това дава видимост и заслужено признание на заработеното до тук от вас. По принцип не обичате много да стоите в светлината на прожектора и да се хвалите публично, но този път си заслужава. Не само имате възможност да дадете гласност на постиженията си, но и (още по-хубаво) – имате възможност да ги монетизирате. 

Този транзит на планетите ще се отрази и на романтичните ви връзки. Не е изненадващо, при положение, че Венера е планета на любовта, а Сатурн е планетата на сериозните житейски посоки. Накратко казано – ще имате желание да задълбочите отношенията си и може би да преминете на следващ етап с партньора си. Бъдете много внимателни към дългосрочните си желания и преценката си както за ситуацията, така и за партньора. Защото Сатурн наистина поставя начало на сериозни неща, но пък Венера има навика да придава повече съблазнителност на това, което виждаме, отколкото е реалистично.

През седмицата ще имате две противоположни влияния и от вас зависи на кое ще се отдадете. От една страна Меркурий, Марс и Слънце се заиграват във вторник и за Козирозите това се отразява в силно желание за пътуване и приключения. Може да установите, че неусетно сте отворили сайт за туристически дестинации и обмисляте спонтанно пътуване. 

На другата страна на Меркурий обаче последователно ще се появят Нептун (във вторник) и Плутон (в четвъртък). Това ще ви фокусира в назряващ конфликт между вас и някой близък. Надявам се, че ще използвате присъщата си аналитичност и ще успеете да разграничите доколко наистина имате ситуация, а не просто разминаване. Успех, Козирози!

Водолей

Седмицата започва любовно и продължава мъдро, Водолеи. Първо в понеделник Венера се среща със Сатурн. Това означава, че ще намерите отговори на въпроси, които стоят пред вас в личен план. Нека да бъдем честни, обикновено вие сте тези, на които им задават въпроси във връзките, вие не сте много по изясняването. Също – не обичате и конфликтите, защото не искате да наранявате никого. Но дори и вие имате нужда да определите посоките си, а и да заявите желанията си пред някого не би следвало да е конфликтна зона. Затова не се страхувайте да се себеизразите в понеделник, когато Венера ще засилва любовния плам, а Сатурн ще ви мотивира да поставите тенденциите за това, от което имате нужда във връзките си.

Написаното до тук важи както за обвързаните, така и за тези, които не са в сериозна връзка. Безспорно какво да ви се случва в любовта трябва да зависи не само от очакванията на другите, но и от това, което сърцето ви иска. Най-вероятно развитията ще са добри, защото така обича Венера да прави с нас.

Оставете и време за себе си тази седмица. Имате нужда да подредите мислите си и да се отпуснете. Вторник е благоприятен ден за това, защото тогава Марс, Слънце и Меркурий се срещат и ви подтикват към така нужното ви премисляне на реалността. Имайте предвид, че не всичко е каквото изглежда и тръгнете от там като отправна точка.

Даже ви препоръчвам да бъдете и скептични относно нови предложения, хора или начинания. Тази седмица Нептун – планетата на фантазиите и подсъзнанието има силно влияние над всички и е възможно преценката ни да е замъглена.

Риби

Очертава ви се чудесна седмица, Риби! Като начало – ще заплувате дълбоко във вашите любими води – на мистиката, интуицията и философията. Сатурн среща Венера в понеделник и завихря вътрешния ви свят в красиви форми и цветове. На практично ниво това означава, че може да достигнете до важни заключения за себе си или за ситуация, в която се намирате. Защото няма друг знак, който като вас да умее да вади реалното от сюрреалистичното. Ако в този ден случайно се сетите за някого от обкръжението си – звъннете му и го попитайте как е. Сигурно ще има какво да сподели.

Денят е подходящ и за намиране на нови подходи в работата. Може да се окаже, че добрите резултати са чакали да ги намерите по нестандартни и креативни пътища.

И не на последно място – Венера ще ви донесе еротичен заряд, който силно ви съветвам да употребите. Поради сакралността на деня, най-добри аспекти за споделяне на тази емоция имат Рибите със сериозен партньор. Но бих препоръчала и на тези, които не са сериозно обвързани, да вземат максимума в понеделник (а и в остатъка от седмицата). Между другото – за необвързаните Риби четвъртък се очертава много благоприятен ден за намиране на партньор. Меркурий и Плутон ще играят във ваша полза тогава.

Във вторник ще трябва да изплувате на повърхността и да общувате особено интензивно. Това се дължи на срещата между Марс, Меркурий и Слънце. Това събитие влияе особено силно на вашия дом на връзките и определено ще обърне вниманието ви натам и към хората, с които споделяте живота си по един или друг начин. Ще бъдете склонни да покажете уязвимост, а това носи потенциал за още по-силно свързване или за по-добра преценка на човека отсреща. Само не си поставяйте конкретни очаквания как трябва да реагират другите на вашите откровения. Всички сме различни и проявяваме грижа по различни начини. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :)

Последно променена в Понеделник, 30 Август 2021 09:15

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам