logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт -13.09-19.09

Автор: Надя Брайт

Снимка: Борис Мутафчиев

Овен

Овни, започвам с темата за любовта, защото е много важна за вас тази седмица (а и след нея ще остане така за извесно време). Сърцето ви жадува сериозно обвързване или поне заявяване на желание за обвързване от страна на партньора. Така ви влияе Венера в Скорпион, както и Марс, който влиза в партньорски ориентирания знак Везни и ще стои там до 30 октомври. Дори и необвързаните сред вас ще усетят тенденциите на планетите и ще се огледат много сериозно във възможностите за връзка около себе си.

Давайте смело, имам само две предупреждения по въпроса. Марс е планета на активността и това е начинът, да постигнете успех – като не сте пасивни. Разбира се, не си позволявайте да действате прибързано. Защото Овен, яхнал Марс, е двоен огън, който не всеки може да издържи, колкото и да иска да ви бъде любим.

Второто ми предупреждение е за ден петък, когато влюбената Венера застава в опозиция на реалистичния и суров Сатурн. Това може да доведе до някои противоречия във връзките, забавяне на темпото или конфликти. Вместо да задълбочавате нещата, с риск да ги направите по-лоши, по-разумно е да намалите темпото и да изчакате Сатурновото влияние да отмине за няколко дни.

По отношение на работата ви или взаимоотношенията ви извън любовната сфера, тази седмица имате два ключови момента. Единият е във вторник, когато макар и много да ви се иска да бъдете обективни и да виждате истината такава, каквато е, ще имате вмешателства от Нептун. Нептун е планета на илюзиите и фантазиите и често ни заблуждава. Обаче спокойно – в четвъртък се завръщате с нови сили на сцената на живота и ще измислите доста креативни начини, с които да постигнете целите си!

Телец

Искате да си свършите работата, а доста хора около вас искат да ви дават акъл. Това е положението, особено във вторник, Телци. И не само, че ще получавате непоискани съвети, а и Нептун с неговата мечтателност, ще ви замъглява преценката. Възможно е толкова да се объркате, че да не успеете да вземете решение по важни въпроси. 

Мен, ако питате – по-добре и да не взимате такива решения преди четвъртък. Тогава Плутон ви идва на помощ и прояснява картината. Съдейки по позицията му обаче, по-скоро бих ви посъветвала в този ден да не разгласявате много от информацията, която имате или от намеренията си. Нека се изчистят Нептуновите влияния, както и желанието на другите да ви се месят и тогава коментирайте.

В петък има риск от двойно разсейване и дори излизане от релси за Телците. Венера, която е в зоната ви на партньорствата застава в опозиция на Сатурн, който пък е в зоната на работата ви. Една такава опозиция никога не е безрискова и ще трябва сериозно да се осланяте на своята стабилност, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Фокусирайте се в едно важно нещо и не позволявайте на странични неща да ви разсейват. Повтаряйте си „Това са само Сатурн и Венера“ и изчакайте ден-два, за да мине бурята.

Друг важен момент за седмицата е вторник, когато Марс влиза във Везни, за да остане там до 30 октомври. Това влияе на вашия знак по отношение на реда и красотата. Използвайте периода, за да подредите дома и ежедневните си навици по приятен, функционален и красив начин. Помислете какво би ви донесло комфорт в ежедневието и се отдайте на приятния процес да правите последователни промени към по-добро. Вие умеете да създавате света си, Телци и мисля, че накрая на октомври ще се радвате на чудесен резултат!

Близнаци

Има някои моменти тази седмица, които ще доведат до раздвоение в намеренията и действията ви. И това няма да се случва защото „Близнаците са си така“, а защото просто планетите се подреждат по този начин. Едно по едно:

Във вторник Слънце и Нептун влизат в противоречие и ще ви поставят между нуждата да се отдадете на работата и нуждата на близките ви да получат внимание от вас. Тези ситуации са винаги трудни и често, независимо от зодиакалния си знак, не можем да се справим с тях. Не пренебрегвайте нито един от двата аспекта и се постарайте да дадете максималното от себе си както за работата, така и вкъщи. Погледнете на тези усилия като инвестиция, с която ще си спестите проблеми вбъдеще.

Тази ситуация ще продължи до края на седмицата, защото появата на Плутон в четвъртък вместо да я изчисти, ще я задълбочи. Но аз вярвам във вас и знам, че имате сили за всичко. Имате и желание всички около вас да са щастливи, така че... Ще станат нещата, само не се отказвайте.

В петък пък Венера, която и без това ви дава противоречиви сигнали какво наистина искате („Искам торта, но не ми се яде сладко“), влиза в опозиция на Сатурн. Сатурн от своя страна ви подтиква да правите големи крачки в кариерата, но точно в петък ви кара и да се дърпате от предизвикателства. За да не се чувствате объркани и неудовлетворени в този ден, най-доброто решение е просто да не се товарите с големи очаквания. Така няма да се ядосвате на „тръгни-спри“ положението.

Във вторник Марс влиза във Везни до 30 октомври. В тези шест седмици ще е изключително важно смело да показвате талантите си на всички, защото възможностите за развитие ще дебнат от всеки ъгъл. Хванете тези шансове, които пращат планетите, Близнаци!

Рак

Започвате седмицата много по Рачешки... Слънце и Нептун се обединяват във вторник и ви правят още по-загрижени за хората около вас. Ще полагате немалко усилия за да улесните живота на другите и да им помагате. Това, че го правите от сърце, не означава, че не е изтощително. Гледайте да опазите някаква енергия и за себе си, за да не се озовете в неприятната позиция да се нуждаете от спасение. 

Възползвайте се от влиянието на Плутон в четвъртък. Той ще ви помогне да балансирате приоритетите си и да заявите собствените си нужди. И огледайте кой ще е на линия за вас тогава. Може да се окаже много добро сито за познатите и приятелите ви.

Във вторник Марс влиза във Везни и ще стои там до 30 октомври. Това насочва фокуса ви към дома и всичко свързано с него. Чудесен период за един Рак, защото душата ви се храни от хубавия и спокоен дом.

Искам да ви предупредя за петък. Тогава планетата на любовта Венера, която е във вашия дом на приключения, флиртове и забавления, ще застане в опозиция на Сатурн. Сатурн, както знаете е сериозната и структурирана планета и в момента тя стои във вашия дом на интимност и интензивни чувства. Опозицията между тези две планети, ще ви застави да балансирате между силния си порив да му отпуснете края и повелята на Сатурн, да се сдържате. Силните емоции, които ще ви завладеят в този ден може да прелеят и да наклонят везните в неприятна за връзката ви посока.

Възможно е също така да бъдете мнителни и ревниви в петък. Ако почувствате нещо такова – не задълбавайте в търсенето на теле под вола. Изчакайте съзнанието ви да се проясни и да видите, дали имате истински доказателства за изневяра (например). А в случай, че вече имате такива – просто поставете въпроса директно, вместо да заплитате ситуацията още повече.

Лъв

Тази седмица ще бъдете едновременно фокусирани и емоционални, Лъвове. Хубаво е да не се опитвате да смитате емоионалността си под килима, защото тя ще е факт и е по-зряло да ѝ се отдадете, отколкото да я пренебрегвате.

Във вторник Слънце и Сатурн влизат в опозиция от дома на трудолюбието и този на мистиката и силните чувства. Не искам да използвам гръмки думи, но емоциите ви буквално ще ви залеят. Дайте израз на това как се чувствате защото това, което държим в нас, ври като в тенджера под налягане и рано или късно излиза... по един или друг начин. 

И без това в четвъртък на небосклона се появява Плутон, който отново засилва емоционалността ви. Най-мъдрото решение ще е в този ден да не се изолирате, а да се съберете с близки хора, които ви разбират и подкрепят. 

Марс влиза във Везни във вторник и насочва фокуса ви върху потенциални партньори за работа или съмишленици в инициативите ви. Този период на Марс ще продължи до 30 октомври. Като истински лидер, вие имате талант да оценявате потенциала на другите и да ги поставяте там, където биха постигнали най-много. Обаче трябва да сте внимателни до каква степен се предоверявате на първоначалната си преценка и най-вече – на оптимизма си.

Също, тъй като в този период ще бъдате особено харизматични и увличащи (да не повярваш, направо), възможно е да се пренатоварите с контакти. Внимавайте с това и си давайте почивка от разговори, срещи и обаждания.

В петък противоречие между Венера и Сатурн ще ви наложи да балансирате между любимия човек и социалния си живот. Сигурна съм, че ще успеете да постигнете компромисен вариант, в който и любимият се чувства ценен, и вие получавате забавлението, което искате. Просто не подценявайте сигналите и всичко ще бъде наред.

Дева

Вторник е забележителният ден във вашата седмица, Деви. Марс влиза във Везни, с намерението да стои там до 30 откомври и това ще ви се отрази по няколко начина. На първо място – слага край на периода на страшното бачкане, в който бяхте досега. В следващите две седмици ще се балансирате, ще огледате с хладен фокус плодовете на труда си и ще помислите за себе си. Един страничен ефект на Марс ще е, че ще ви подтиква да харчите и за да изпреварите неприятните последици, още сега си направете бюджет. Но пък за да сте в тон с това, че Марс е във Везни – сложете си едно стабилно перо за разходи за себе си и неща, които ви радват.

Всъщност, ако не се подведете по тъмната страна на Червената планета, имате много добри шансове за печалба в този период. И то – както стана ясно, не с луда работа, а с умно избиране на проектите и монетизирането им.

Също, в този Марсиански период, внимавайте да не започнете да правите крачки напред-назад, които само ви губят енергията, а не водят до конструктивен резултат. Действайте разумно и последователно и просто прибириайте парите.

От вторник до четвъртък може да ви нападне известно желание за драматизъм. Това се дължи на среща между Слънце и Нептун. Въпреки, че сте в сезона на собствения си зодиакален знак и имате желание да подредите кариерата си, да балансирате личния си живот и да направите нещо за себе си, ето го и Нептун който пречи на процеса. Тази планета замъглява реалността и ни кара да поемаме в неизвестни посоки. Просто до четвъртък, когато Плутон ще излезе на сцената и ще поуспокои нещата, не взимайте кардинални решения.

Автор: Надя Брайт

Везни

Тази седмица като че ли ще се наложи да направите разлика между това да помогнете на някого и това да му свършите цялата работа. Вие органично обичате да помагате и да бъдете от полза на околните в техните затруднения. Няма лошо, такива сте си. Обаче тази седмица, между вторник и четвъртък, Нептун така ви замъглява границите, че наистина може да помогнете повече от здравословното. Знаете, че това не е добре за вас, защото се преуморявате, не е добре и за обекта на помощта, защото се научава да разчита на чужди усилия. 

В четвъртък Плутон ще се намеси и ще ви помогне да поставите граници. Дори и желаещите помощ да настояват за нея, имате право да помислите за себе си. Всъщност този урок не е лош, нали?

В четвъртък, за първи път от две години, Марс влиза във вашия знак. Това означава, че до 30 октомври ще ви зарежда с импулсивната си, съзтезателна енергия. Дори спокойни и по-скоро възвишени хора като Везните имат по един състезател в себе си. Не се чувствайте виновни, че искате това, което искате, а го преследвайте смело. Не позволявайте да ви вменяват чувство, че вашите успехи ощетяват другите. Обичайно вие играете по правилата и определено имате право да се насладите на преследването на амбициите си. 

В петък планетата на любовта Венера застава в опозиция на строгия Сатурн. За вас това влияе в две посоки. Едната е, че ще търсите повече романтика във връзката си. Завиждам на партньорите ви, защото романтично настроена Везна може да създаде чудесни преживявания. Другата посока е, че ще разширите кръгозора си още повече за това, което работите или създавате. Граница е небето, Везни! Желая ви успех!

Скорпион

Един немалък период от време досега се стараехте да бъдете част от екипа и по-скоро да си патнирате с другите. Тази седмица обаче, във вторни, Нептун влиза във вашия дом на славата и ви подтиква да излезете под светлините на прожекторите. Това е чудесно, защото всъщност имате какво да покажете. Единственото, за което трябва да внимавате и да бъдете честни със себе си, са реалните ви мотиви да излезете на преден план. Ако наистина ви се удава шанс да направите крачка напред, да се похвалите с труда си и да оберете заслужените лаври за това – давайте. Но ако сте подтиквани по-скоро от тщестлавие или от желание да впечатлите някого конкретно – не съм сигурна, че ще е добре за вас. В четвъртък ще имате по-ясен поглед над нещата, защото влиянието на объркващия и мечтателен Нептун, се сменя с това на вашия управител Плутон. Той ще ви помогне да се изясните със себе си.

Във вторник се случва още едно нещо – Марс влиза във Везни и вашия дом на транзити и промени и ще бъде там до 30 откомври. В този период предизвикателството пред Скорпионите ще е да се трансформират така, че да въведат новото, но и да запазят старите работещи неща. Промяната при Скорпионите често се случва революционно и изнендващо за околните. Но всъщност това е по-скоро привидно. Скорпионите обичат да обмислят и да подготвят нещата. Просто ни уведомяват за решенията си, когато вече са взети и няма връщане назад. Сигурно нещо подобно ще се случи и в този Марсов период. Затова ще се повторя – запазете работещото старо и въведете новото върху тази база.

В петък Венера и Сатурн ще поставят търпението ви на изпитание. Мислете, преди да действате и не позволявайте временен дразнител да определя действията ви.

Стрелец

Така. Вечното противоречие между работа и личен живот отново излиза на преден план. Тази седмица имате важни служебни задачи и Слънцето налива доста енергия в това ви начинание. Обаче във вторник Нептун се паркира във вашия дом на семейството и активира всички, които се нуждаят от вас, да изискват вниманието ви. И понеже е Нептун, всъщност прави така, че границата между истинска нужда и изискване да се размиват. Постъпете разумно, а не така, че да угаждате на когото и да е. 

В четвъртък, с излизането на Плутон на сцената, съвсем ще ви се изясни кое е приоритетно и как да постъпите. Освен това ще имате толкова енергия за работата си, че всички ще се чудят как е възможно...

Във вторник Марс влиза във Везни и до 30 октомври ще активира много сериозно аспектите свързани с екипна работа, общности, групи хора и пр. Ще ви бъде много лесно да зявявате себе си, да се „продавате“ и да намирате хора със сродни интереси около вас. Също, ще получавате помощ или съдействие, където и когато ви е нужно. Стига да попитате за това, разбира се :) Това естествено не означава да започнете да работите и да се сприятелявате с всички. Не сваляйте стандартите си, колкото и симпатичен да ви изглежда някой и не се подвеждайте по пресилени обещания. Изграждането на мрежа от качествени хора около вас е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите и този Марсов период като че ли е голям шанс, който планетите ви дават.

В петък се постарайте да бъдете дипломатични. Знам, че това е нелека задача за Стрелец, но Венера ще е в опозиция на Сатурн и има риск да нараните някой близък, ако не говорите с повишено внимание.

Козирог

Завладели са ви големи планове и мечти и за спокоен знак като вашия вълнението е много голямо, Козирози. Само че внимавайте с кого го споделяте. Във вторник Слънцето, което в дома на спонтанността ви се конфронтира с Нептун, който е в дома на комуникациите ви. От този сблъсък може да излезе нещо нетипично за вас, което за съжаление носи и рискове – безразборно споделяне на плановете. Дори някой да ви се струва приятел или че няма как да използва информацията срещу вас – просто не забравяйте, че Нептун ще замъглява преценката ви чак до четвъртък. Естествено, не ви призовавам да ставате супер подозрителни към всички. Някак балансирайте между крайностите, докато се появи Плутон в четвъртък и хвърли по-реалистична светлина връху хората и ситуациите.

Във вторник Марс ще влезе във Везни и ще стои там до 30 октомври. Звучи ви като нищо, но всъщност е ГОЛЯМА новина за зодията ви. Защото тази енергична, настъпателна, амбициозна планета влиза с целия си заряд не къде да е, а във вашия дом на успеха. Поставете си големи цели и ги преследвайте. Така, както само Козирог може – уверено, упорито, последователно. Имате всички шансове за покорени върхове. Само не пропускайте да отделяте време и за себе си. Също не се увличайте в това да вършите цялата работа сами. Намерете подходящите хора на които да възложите по нещо от задачите. Успехът, посрещнат насред пълно изтощение не е така сладък. Не си го причинявайте.

В петък един конфликт между Венера и Сатурн може да ви доведе до болезненото, но полезно разкритие, че напоследък сте харчили повече от необходимото. Вземете бързи мерки да намалите разходите и да минимизирате щетите. Много е важно да подредите нещата така, че да не позволявате повече задлъжняване. Всичко ще бъде наред, просто не неглижирайте евентуалния проблем.

Водолей

Напът сте да се доверите на някого за нещо сериозно в живота си, но може би е добре да изчакате тази седмица да попремине. Слънцето преминава през Дева и вашия дом на тайните и като че ли няма да ви е възможно да управлявате добре този аспект от живота си. Допълнително затруднение внася и Нептун, който във вторник застава в дома на стабилността и парите ви и, за съжаление, се изпречва в опозиция на Слънцето. Тоест – ако имате да решавате нещо свързано с пари и доверие, работата ще е закучена поне до четвъртък.

Тогава Плутон ще се появи на небосклона и ще разсее мъглите. И пак се въздържайте от решения, преди да сте направили хубаво проучване на ситуацията.

Още нещо се случва във вторник – Марс влиза във Везни и вашия дом на глобалните активности и ще бъде там до 30 октомври. Време е да разширите границите на познанията и амбициите си. И не само това – пътувания на нови места и дори промяна на местоживеенето имат „Да“ от Марс в този период. 

Не се ограничавайте в търсене на нови неща само извън себе си. Вгледайте се добре в талантите си, в нещата, които ви влекат. Може да откриете склонност и дори дарби в сфера, за която не сте подозирали, че имате интереси. Не се спирайте от банални обстоятелства като възраст, професия, как ви е организиран животът в момента и пр. Докато сме живи, можем да се развиваме. 

Мисля, че това са си точно вашите води – визионерстване, постигане на непостигнатото и отваряне към новото. 

В петък много внимавайте какво говорите. Венера и Сатурн ще са в опозиция и ако не премисляте, може да изречете неща, които дълбоко да засегнат някого, без вие да сте го искали.

Риби

Тази седмица може би ще изпитате някакви колебания по отношения на партньорствата си – лични и професионални. Може да ви се струва, че някой не ви казва цялата истина или не ви дава достатъчно. Това е влиянието на Слънцето, което преминава през Дева и дома на връзките ви за следващите две седмици. Ще ви се иска да се изяснявате и да водите разговори, но... По-добре поне изчакайте да премине влиянието на Нептун, което ще е тази седмица от вторник до четвъртък. Просто това е планета, която размива границите на реалността и да изяснявате сериозни неща под неговото влияние е като да тичате през мъгла. Може и да стигнете до някъде, но не е ясно къде и какво ще се прегазили по пътя си.

В четвъртък Плутон ще разсее малко неяснотите и ще имате възможност да видите по-добре какво се случва. Внимавайте обаче как ще реагирате на това, което сте видяли, защото планетите са заложили още едно препятствие. В петък Венера застава в опозиция на Сатурн, който пък се намира във вашия дом на подсъзнанието. Преведено на разбираем език – възможно е да кажете неща, които няма да имат много добър ефект върху околните и отношенията ви с тях. Мислете по два пъти (поне) преди да говорите в този ден.

Веселата новина е, че във вторник Марс влиза във Везни и във вашия дом на еротиката. Което не е правил от две години. А Марс е планетата на секса, ако не сте навързали нещата все още... До 30 октомври ще се чувствате като (а твърде вероятно и да бъдете) най-секси съществото в собствения си радиус. Обаче не се подвеждайте по настроението си и не забравяйте, че не се задоволявате само с телесно свързване. Иначе – нека забавленията започнат сега!

Този Марсов период е подходящ за Рибите в двойка да инвестират с партньора си. Имате много добри аспекти да направите добри попадения във финансов план. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България.

Последно променена в Понеделник, 20 Септември 2021 11:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам