logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 19.09-25.09

Автор: Надя Брайт

Овен

В четвъртък Слънцето ще влезе в знака на Везни и вашия дом на обвързването, Овни. До 23 октомври за вас ще бъде много благоприятен период за създаване на важни лични и делови партньорства, както и за поддържане на тези, които вече съществуват и са ви приоритетни. Влиянието ще е дори по-силно в любовен план. За необвързаните планетите ще се погрижат да предоставят избор от възможни повелители на сърцето ви. От вас зависи обаче как и кого ще допуснете до себе си. Всъщност вие сте експлозивно романтичен знак и предполагам, че най-много внимание ще привлекат по-бляскавите, интересни и дори малко опасни опции. По този повод ще кажа само едно – опичайте си акъла. Приключенията са си приключения, но и сърцето ще иска своето – любов и зачитане, а не игри. За обвързаните периодът ще е много подходящ да задълбочат връзката с любимия си човек. Използвайте този месец, за да прекарате качествено време заедно и да споделите моменти, които да останат прекрасни спомени и за двамата.

В петък ретроградният Меркурий също се мести – от знака на Везни в Дева, като за съжаление си остава ретрогаден чак до 2 октомври. Добрата новина е, че транзитът му може да ви помогне ако имате планове за положителна промяна в здравословен начин на живот. Въвеждане на балансиран режим на хранене, започване на спортни активности, отказване на цигари и всякакви подобни дейности ще бъдат благоприятствани. На ваше място бих се възползвала от този времеви прозорец.

Още едно силно (ама наистина силно) положително влияние в любовен план ще имате в неделя, на новолунието във Везни. Тази нова Луна ще даде силен старт на всичките ви любовни инициативи за следващите шест месеца. За необвързаните рязко ще се увеличат шансовете да намерят сродна душа, а обвързаните ще преминат на следващо ниво във връзките си, ако те са добри за тях. Но, предвид огнената ви натура, просто се чувствам длъжна да ви предупредя – не бързайте. Оставете нещата да се развият по естествен път и се насладете на щастието си.

Телец

В четвъртък Слънцето ще излезе от Дева и ще влезе във Везни, с което ще сложи началото на благоприятен период за всички ваши инициативи свързани със здравето и добрата ви форма, Телци. До 23 октомври ще ви върви много със започване на диети или спортен режим. Разбира се, добре е да не си поставяте невъзможни цели и не искате от себе си твърде драстични неща. Защото, ако не се съобразите със спокойната си натура и се опитате да промените драматично ежедневието си – никакви планети не могат да помогнат. Затова – карайте го уверено и спокойно и не забравяйте главната цел – да се чувствате добре. И като казах „да се чувствате добре“ – предстоящият месец е подходящ да отворите темата за стреса и балансирането на работа с почивка. Обърнете си внимание и ако има нужда – положете старание да разпределите времето си така, че да можете и да се отпускате, а не само да бачкате.

В петък ретроградният Меркурий (който ще си остане ретрограден до 2 октомври) се връща в Дева и във вашата зона на любовта. Както знаете, в периода на ретроградност, планетите ни връщат да си поправим грешките или да си поработим над недовършените неща. В контекста на любовта и връзките това означава, че ако сте замитали нещо под килима с любимия човек, сега Меркурий ще го извади на дневен ред и по един или друг начин ще трябва да решите проблема.

В неделя имаме новолуние във Везни, което ще влее енергия във вашия дом на службата, както и в зоната на здравословните ви навици. В следващите шест месеца (като най-силно се чувства в първите две седмици) са благоприятни за вас да подреждате живота си, да въвеждате нови навици и да установите по-здравословни модели на поведение във всеки смисъл на думата.

Близнаци

В четвъртък влизаме в сезона на Везни и за вас започва месец на красива суета, Близнаци! До 23 октомври във вас ще се събуди желанието да обновите гардероба и стила си така, че да се забелязвате отдалеч и да правите впечатление на околните. Накратко казано – ще поискате да сте толкова забележителни външно, колкото сте впечатляващи и като личности. Естествено – промяната на гардероба и прическата винаги идва с желание да се излиза повече сред хора, да има повече общуване, и възможности да блестите. Мисля, че ще направите много добре, ако си дадете тъкмо тези преживявания. Нови дрехи, нови емоции и задоволство от това, което виждате в огледалото.

В петък Меркурий, който ще си се върти ретроградно до 2 октомври, ще влезе в Дева и вашата зона на дома и близките. Знаете, ретроградните планети ни връщат при недовършената работа и старите грешки. Възможно е да се наложи да поправяте стари ремонти или да плащате забравени сметки. Не е приятно, но в крайна сметка е за добро, нали така? Не е изключено да се появи и стар приятел от детството ви. Обърнете внимание на тази среща. Емоциите, които ще ви донесе може да са важни за това как разбирате себе си и света в настоящия момент и каква посока искате за бъдещето си.

В неделя ще имаме новолуние във Везни, което много силно ще освети вашия дом на романтиката. Новолунията дават ново начало в някаква посока. Най-силно е влиянието в първите две седмици, но се развива до шест месеца от изгряването. В случая посоката е любов и свързване. За представителите на знака, които вече са намерили сродната си душа, предстоящите месеци са добри, за да подхранвате тази връзка и да се грижите за нея. Гледайте това като на инвестиция в бъдещето. Необвързаните ще имат силни шансове да срещнат човек, с когото да поискат да споделят дните си. Само недейте точно сега да проявявате нетипична за вас скромност и не забравяйте да търсите на по-малко от това, което заслужавате.

Рак

Хороскопът ви се върти около някои от нещата, които са ви приоритетни и в които сте най-силни, Раци – домът и близките ви.

Започваме с това, че в петък Слънцето ще влезе в знака на Везни и това ще активира вашата енергия в посока именно зоната на дома ви. До 23 октомври имате зелена светлина от Вселената да промените дома си така, както ви се иска да го направите. Тъй като вие обикновено доста добре знаете какво искате за дома си, вероятно промените ще са забележително добри. Дори да не можете да си позволите ремонт или разместване в момента, със сигурност, дори с едно основно почистване и преподреждане, можете да постигнете качествена промяна. Най-важното за тази промяна е, че ще ви накара да се чувствате добре и ще ви зареди с енергия. Друг знак от зодиака не би ме разбрал толкова добре, ако му кажа, че домът му ще го зареди с енергия… Но вие знаете за какво говоря, така че не изпускайте възможността този месец.

В петък Меркурий, който няма да спре да се върти ретроградно до 2 октомври, ще се премести от знака на Везни в Дева. Това малко ще ви изведе от темата за дома, но не напълно. Просто влиянието на Меркурий ще бъде насочено към зоната на приятелите и братята и сестрите. Тъй като планетата е ретроградна, трябва да имате предвид две неща:

Първо – ще се върнат стари въпроси за решаване и недоизяснени ситуации. Не е приятно, но ще е за добро да ги решите сега. Възможно е и да излязат и спомени, свързани с детството ви, които сте покрили някъде в съзнанието, но които са важни за развитието ви в момента. Дори и да са малко болезнени – не бягайте от тях, няма как да вървим напред, ако не преработим миналото.

Второ имайте предвид, че комуникацията ви ще е затруднена и са възможни недоразумения и неразбирателства. Не се изнервяйте и не ескалирайте конфликти, в случай че възникнат такива. Заложете на спокойно говорене и максимално изясняване на това, което вие и отсрещната страна имате да кажете.

В неделя ще има новолуние във Везни и през следващите шест месеца за вас най-важното гориво в двигателя на живота ще е това, което се случва в личен план и контактите с най-близкия ви кръг.

Лъв

Интересна и важна седмица ви предстои, Лъвове!

На първо място, в четвъртък, Слънцето влиза в знака на Везни. След като в последния месец се занимавахте със сериозната част на живота – финанси и др. под., в следващия месец ще превключите в един по-приятен режим – ще излизате сред хора и ще се забавлявате. Вие имате нужда от общуване, а и околните оценяват чара ви в компания. Разбира се, не говоря за някакви безцелни гуляи (макар, че коя съм аз, да ви спирам)… Говоря за качествено прекарано време с добра компания и в дейности, които са ви интересни и ви обогатяват. Между другото – съвсем възможно е това да ви доведе и до осъществяване на нова идея, която ви е хрумнала по време на дружески разговор с някого.

В петък Меркурий, който е ретрограден до 2 октомври, ще се премести в знака на Дева и вашата финансова зона. Да – отново Дева и финанси, какво да се прави… Тъй като е ретрограден, Меркурий ще върне на дневен ред това, което не сте напълно изпипали в последния месец. Няма да е много приятно, но е за ваше добро. Обърнете особено внимание на бюджета си и как сте разпределили приходите и разходите си. Ако харчите повече от необходимото, Меркурий ще ви го напомни безапелационно и ще трябва да се поправите. Дори и да ви се струва, че изкарвате достатъчно и няма защо да го мислите – послушайте Вселената и си проверете сметките.

В неделя ще имаме новолуние във Везни, което ще ви даде възможност в следващите месеци да разширите своята мрежа от контакти. Вие сте сред знаците, които най-добре знаят колко полезно е да имаш много и различи познати. Освен това умеете да управлявате познанствата си прекрасно, а и ви доставя удоволствие. Погледнато в шест месеца напред, ще имате много възможности да се запознаете с хора, които ще са интересни за вас, а може да се окажат и важни за развитието ви в някакъв момент. Просто трябва да се презентирате в целия си блясък – това е достатъчно, за да ви харесат.

Дева

За каквото и да ви говоря тази седмица, знайте че става дума за пари, Деви!

Започваме с това, че е време да доядете последните парчета торта и да направите последните наздравици за тазгодишния си рожденически сезон. В четвъртък слънцето излиза от вашия знак и влиза във Везни и вашия дом на финанси, ценности и сигурност. До 23 октомври се фокусирайте над бюджета си. И не само какво е временното положение, а какво бихте могли да промените в начина, по който сте го структурирали, така че да се чувствате по-добре осигурени. Периодът е добър, да си поставите дългосрочни цели за спестяване или инвестиция.

Планирането и анализите са добра и препоръчителна дейност, предприемането на конкретни стъпки обаче, е по-добре да отложите за времето след ретроградния период на Меркурий. Планетата на комуникациите е ретроградна от 9 септември и ще продължи да се върти така до 2 октомври. Междувременно, в петък ще се прехвърли от знака на Везни във вашия знак, откъдето ще влияе именно на финансите ви. Не е страшно, просто са възможни забавяния, спънки и други дребни, но изнервящи пречки. Подгответе се с търпение, изпипани планове и най-вече – преценявайте разумно кога е подходящо да предприемете определени стъпки.

Добрите новини идват в неделя, когато ще имаме новолуние във Везни, което много ще увеличи възможностите ви за печелене на пари. Първите две седмици след новолунието са времето, в което влиянието е най-силно. Отделете време в този период, за да помислите какви са целите ви и как бихте могли да ги постигнете. След края на ретроградния Меркурий почвайте да действате. Ако сте го измислили правилно – до шест месеца трябва да усетите разлика с плюс в паричните потоци.

Везни

Предстои ви много силна седмица, Везни!

На първо място е важно това, че от четвъртък започвате да гърмите шампанско и да палите свещи за торта, защото влизаме в сезона на вашите рождени дни. След неизбежната последна част от цикъла на рождената година – вглъбяване и равносметки, пристига и вашата лична Нова година изпълнена с нова енергия и възможности да реализирате потенциала си. От 22 септември до 23 октомври ще бъдете сякаш надарени от Вселената с някаква свръхестествена аура, която ще привлича успеха. Интересното в този период е, че за разлика от обичайния ви стремеж да си взаимодействате с хора, да работите в екип и изобщо – да не сте сами в начинанията си, този път ще ви се иска да се опитате сами да поемете към мечтите си. Вероятно имате нужда да се докажете пред себе си. Или пък… просто така го чувствате.

Каквото и да е – не се колебайте да разперите криле, защото сега дори и ретроградният Меркурий няма да ви се пречка. Както знаете, планетата на комуникациите ще бъде ретроградна до 2 октомври. Но в петък ще излезе от вашия знак и ще влезе в Дева. Този период за вас ще е благоприятен да оставите зад себе си хората, поведенията и инициативите, които не работят добре за вас. Промяната и „пускането“ на познатото е винаги трудно, но обикновено е за добро. Ако оставите неработещите модели, ще можете да поемете по пътя си по-леко, без излишни тежести.

В неделя пък ще имаме новолуние във Везни, което наистина си е Нова година за вашия знак. Новолунията поставят ново начало и дават енергия на начинанията, които са поставени правилно под тяхно влияние. Добрата новина е, че това новолуние си е ваше и горе-долу всяко начинание, ще е „правилно поставено“ и съответно – подкрепено от Луната. Време е за дългосрочни планове и големи цели. Мечтайте с размах през първите две седмици след неделя, а в следващите шест месеца – работете за мечтите си. Ще стане, Везни!

Скорпион

Започва последният период от цикъла на рождената ви година, Скорпиони – този на равносметките, лекуването и поставянето на край. И по-конкретно започва в четвъртък и ще продължи до 23 октомври. Използвайте този месец, за да дадете покой на ума и душата си. Изчистете се от усещането, че най-важното е да препускате през ежедневието и си помислете за по-голямата картина на живота си. Оставете настрана амбицията и се фокусирайте над това какво иска сърцето ви. Друг полезен фокус би бил да помислите за нещата, които е добре да оставите зад себе си и моделите на поведение, от които да се откажете (макар и да изглежда трудно), за да заживеете по-леко. Независимо дали става дума за връзка, в която сте приели роля, която за вас е некомфортна или за нещо по-тривиално, периодът е благоприятен да се освободите от тежести.

В петък Меркурий, който се върти ретроградно в момента и ще продължи да го прави до 2 октомври, ще излезе от знака на Везни и ще влезе в Дева. Това ще се отрази на вашата зона на приятелства и платонични връзки. И тъй като ретроградните планети ни връщат стари неща за доработване, вероятно ще ви се обадят стари приятели и вие ще трябва да прецените дали искате да възродите тези отношения. Също, ако има някакви неизяснени недоразумения между вас и някой ваш приятел, възможно е отново да излязат на преден план сега и да не успеете да ги сметете под килима.

В неделя ще имаме новолуние във Везни и това за вас ще е още една подкрепа от Вселената да оставите нещата, което не ви помагат, а ви дърпат назад. Може би дори сте в ситуация, в която съзнателно и доброволно правите компромис и си мислите, че всичко е наред… Е, ако в двете седмици, които следват новолунието, имате смелост да си признаете, че не се чувствате добре, Луната ще ви подкрепи да излезете от това положение. Дългосрочното влияние на новолунието е около шест месеца. Значи имате време (за решения и действия, не за отлагане).

Стрелец

След усилна работа, идва време за забавления, Стрелци! В четвъртък Слънцето ще излезе от знака на Дева и ще влезе във Везни и с това за вас ще настъпи период на наваксване на забавленията с приятели. Защото знаем, че докато бяхме в Дева, вие повече работихте, отколкото разпускахте. До 23 октомври ще можете да развихрите тази част от вас, която ви прави душата на компанията. Вероятно телефонът ви ще започне да свети много повече от известия от приятели, които имат оферти за излизане. Какво да ви кажа… Животът ви иска!

Ще имате и един много важен шанс да довършите каквото не е напълно изработено от последния месец. В петък Меркурий, който е ретрограден и ще бъде така до 2 октомври, ще влезе в знака на Дева. От там той ще влияе на служебните ви дела и най-вече на професионалния ви имидж. Знаете какво означава „имидж“ в наши дни, нали? Онлайн присъствие. От 23 септември до 2 октомври обърнете особено внимание на резултатите, които излизат от гугъл търсене на вашето име. Ако трябва – променете профилите си в социалните мрежи, така че да отговарят на впечатлението, което искате да създадете. Разбира се, не забравяйте, че планетата на комуникациите е ретроградна, и преди да публикувате нещо онлайн е добре да го проверите няколко пъти. Ако работата ви е наистина свързана с виртуалния ви имидж (то чия работа вече не е свързана, но все пак – ако е от първостепенно значение), няма да е лошо и да се посъветвате с някого, на чиято преценка имате доверие, за да ви каже дали създавате правилното впечатление.

В неделя ще имаме новолуние във Везни. За вашия знак то ще даде много възможности за създаване на полезни контакти и общуване. Особено, ако са свързани с технологии и комуникация през тях. В следващите шест месеца ще имате възможност да създадете своя дрийм тийм и да се насочите към постигането на целите си, с подкрепата на най-подходящите хора. Разбира се, няма как да не ви светна тук червената лампа и да отбележа, че когато преценявате хората, трябва да приспите пословичния си оптимизъм и да гледате трезво на нещата. Успех!

Козирог

Кариерни успехи и пътувания… Доста добре звучи, нали Козирози?

В четвъртък Слънцето излиза от знака на Дева и влиза във Везни и вашата зона на кариера. Като цяло зоната на кариерата е известна като домът на Козирога, така че нещата ще са изцяло във ваша полза. До 23 октомври пред вас ще се отворят вратите на успеха и само от вас зависи, дали ще прекрачите прага им. Каквато ви е подготовката и (много важно) каквито са ви мечтите – такъв ще е и професионалният ви път. Със сигурност обаче, имате благословията на Вселената да успявате, а това не е малко. Имате благоприятни аспекти и за създаване на полезни контакти. Като че ли всеки ще иска да е част от екипа ви или поне да си поговори малко на тема работа с вас. Периодът е добър да изберете нови съмишленици, ако имате нужда от това.

В петък Меркурий, който е ретрограден и ще продължи да се върти наобратно до 2 октомври, ще се премести от знака на Везни в Дева и, обратно на общоприетите нагласи, ще ви даде някои много добри възможности. Знаете как работят ретроградните планети – дават ни възможност да довършим някаква работа или да оправим стари грешки. Във вашия случай е възможно да има ново свързване с хора от миналото – най-вече приятели или роднини, с които сте позагубили контакт. Това ще ви донесе не само по-различни емоции и преживявания, но и материал за размисъл над миналото, който може да ви е много полезен в настоящето. Също така, периодът за вас е подходящ за пътувания, в който да посетите отново любими места и да се върнете към стари, но важни спомени. Естествено, не подценявайте ретроградността на Меркурий и проверявайте детайлите по организацията на пътуването по два-три пъти, преди да заминете.

В неделя ще имате още един много силен прилив на енергия в кариерната зона. Тогава ще имаме новолуние във Везни и то ще освети много силно вашия дом на професионални успехи. Влиянието на новолунието е най-силно в първите две седмици, но се развива до шест месеца след събитието. Тоест – в първите 14 дни след неделя, планирайте какво искате да постигнете и след това се захванете с изпълнение на плана. Но наистина – ползвайте това новолуние, защото то е много добре разположено към вас и, смятам че е много силен прозорец към желаното развитие за вас.

Водолей

О, колко много емоции ще клокочат във вас, Водолеи!

Първо в четвъртък Слънцето ще премине в знака на Везни и ще отключи с пълна сила енергията ви за пътуване, приключения, минаване отвъд собствените граници и развитие в неочаквани посоки. Или накратко казано – в периода от 22 септември до 23 октомври ще искате да тичате, да летите, да откривате нови хоризонти и да покорявате нови върхове (пак не го казах кратко, но – това е). Честно казано, като че ли е по-добре докрая на ретроградния Меркурий – 2 октомври, по-скоро да планирате великите си дела, отколкото да ги стартирате. Вероятно това ще ви е от полза, защото знаете – добрата подготовка е половин спечелена битка. Имате подкрепата на Вселената да развивате талантите си и да разширявате зоната си на комфорт. Как ще го направите, вие знаете по-добре от мен… все пак сте Водолеи!

През този период ще имате много силна енергия в зоната на искреността и директната комуникация. Ще кажа само едно – внимавайте някой да не се опари от откритото ви говорене.

В петък Меркурий, който е ретрограден и няма да спре да е така до 2 октомври, ще се премести в знака на Дева и вашият дом на съблазън, тайни и афери. Знаете как работи ретроградния Меркурий в това отношение – изненадващо и объркващо като съобщение от бивш. Много добре преценете, дали за вас е полезно да отговаряте на съобщението. Ако този човек е имал недобро влияние върху вас в миналото, най-вероятно това влияние ще се претвори в настоящето. А отгоре на това е възможно в този период да сте като цяло по-чувствителни и околните по-лесно да изваждат от вас негативните ви страни. Ако питате мен, за да ви е мирна главата, просто стойте настрани от дразнители. Ама наистина.

В неделя ще имаме новолуние във Везни, което ще запали желанието ви за пътуване. Най-силно е влиянието в първите две седмици, но може да продължи до шест месеца. Хубаво е да помислите и планирате добре къде ви се ходи, докато Меркурий е ретрограден и да осъществите плановете си след това. Но ако много не ви свърта не едно място – колко му е да отидете на един уикенд?

Риби

Скъпи Риби, тази седмица всичко се върти около най-интимните ви емоции и преживявания…

Първо, когато в четвъртък Слънцето премине от Дева във Везни, до 23 октомври за вас ще се задейства много силна енергия в зоната на еротиката, интимното привличане и сексуалните фантазии. Предполагам, че веднага ви се изясни, че ще има секс. И ще бъде интересен. Другото, което е добре да ви се изясни е, че ще сте наистина привлекателни в този период. Ако сте необвързани – просто се покажете сред хората. След това ще трябва само да избирате внимателно… Необвързаните може посетят места, на които има шанс да срещнат някой със сходни на техните интереси – клубове, школи, определени събития. Защото и вие, и аз знаем, че сексът не може да ви удовлетвори достатъчно, ако не можете да си поговорите и да ви е интересно с човека отсреща, нали?

За обвързаните какво да кажа? Обадете се на любимия човек и го предупредете, че в следващия месец честичко ще се усамотявате…

Между другото – нека отправя и едно леко предупреждение – ще бъдете много чувствителни в този период и определено ще сте подвластни на емоциите си. Направете си услуга и не изключвайте съвсем разума си от механизмите си за взимане на решения. Както и не позволявайте да потънете в пословичната си мечтателност. Колкото и примамливи и дори реални да изглеждат фантазиите ви, животът е тук и сега и не е добре да губите връзка с него.

В петък ретроградният Меркурий (който ще си бъде ретрограден до 2 октомври) ще се премести от знака на Везни в Дева и може да донесе леки смущения в интимното общуване. Възможно е на хоризонта да се завърнат стари тръпки, а с тях – и старите проблеми… Вие ще прецените дали и колко да се поддавате на отминали и незабравени емоции. Но на ваше място бих изчакала 2 октомври и после бих взимала решения.

В неделя ще имаме новолуние във Везни и за вашия знак това ще окаже влияние отново в дома на интимните преживявания. Възможно е да пренаредите картината на това какво искате в личния си живот и към какво ще се стремите. Влиянието на новолунието е най-силно в първите две седмици, но може да продължи до шест месеца, така че не бързайте. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

Последно променена в Понеделник, 26 Септември 2022 13:18

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам