logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 18.07 - 24.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Хайде да почваме направо със същественото, както си ви подхожда на нрава, скъпи Овни! Тази седмица за вас започва личното ви шоу, в което вие ще сте главен изпълнител и звезда и това ще се задържи така в следващите четири седмици. Защо ли? Ами защото Меркурий влиза в Лъв във вторник, а Слънцето – пак в Лъв в петък. Значи вашият дом на слава, гламур и романтични преживявания ще се нажежи до червено.

Какво да правите с тази толкова жива енергия обаче зависи от вас самите. Ако се занимавате с творческа работа или пък имате някаква арт идея наум – не се назландисвайте (каква хубава дума), а се захващайте с реализация и най-вече – нейното шумно обявяване! Овните, които са настроени флиртаджийски и игриво – да обличат новите дрехи и да се впускат в живота…. Защото новите ви дрехи имат всички шансове да бъдат съблечени, от когото си пожелаете. Ако все пак имате някакви планове за развитие в по-строга професионална сфера, периодът е много подходящ да си излъскате професионалния имидж в социалните мрежи, да приготвите хубави презентации за дейността си и да се насочите към осъществяване на полезни контакти.

Каквото и да правите – аз ви желая успех, а знака на Лъв ще помага с каквото може.

Телец

Скъпи Телци, започва четириседмичен период, в който ще можете да се погрижите за едно от нещата, които най-много обичате – дома си. Във вторник Меркурий влиза в Лъв, а в петък пък Слънцето ще се намести в този знак. Енергията за ремонти, подобрения, преподреждания и всякакви подобни дейности, свързани с мястото ви за живеене, ще е на много високо ниво. Честно казано – само мога да завиждам на партньорите ви. Ако има зодия, на която бих се доверила да направи практични и устойчиви промени, поръсени с щипка лукс – това е вашата зодия.

Отпуснете креативността си и мислете мащабно какво искате – това е силата на Лъва – дайте ѝ свобода. След като нарисувате смели идеи в ума си – обърнете се към своята същност на Телец и планирайте как точно да се изпълнят нещата. Имате всички шансове да ви върви, без да се объркват разни дреболии (както често става с ремонтите и е ужасно дразнещо) и просто да минете с удоволствие през процеса на освежаване на дома.

Ако пък сте планирали вече да почивате някъде, опитайте се да прекарате повече вечери със семейство и близки приятели, защото ще ви зареди повече, отколкото щурите купони. Приятно изкарване!

Близнаци

Нещата са просто перфектни като за един летен хороскоп за вашата зодия, Близнаци! Гледайте сега какво става… Във вторник вашият управител Меркурий влиза в Лъв, а в петък – и Слънцето ще се намести в този знак. And just like that… В следващите четири седмици спирате да сте тази машина за работа, която бяхте досега и влизате в най-добрата си форма – не просто душата, а царят на компанията!

Независимо дали става дума за парти, ваканция или за работа (то пък не може и без нея) – ще бъдете във вихъра на общуването, привличането на хора към себе си и (много важно!) – реализирането на общи идеи. За вас ще работи добре, ако не се опитвате да осъществявате идеите си сами, а въвличате и други хора в тях. И без това така ви е по-интересно всъщност… Лъвското влияние ще ви помогне да разгърнете лидерските си качества и да направлявате хората и процесите в желаната от вас посока. Посоката оставям на вас – може да става дума за морска ваканция или пък чисто нов професионален проект. Каквото и да е – действайте смело и в колаборации. Имате цял месец с тази динамична енергия – ползвайте всеки ден пълноценно. Успех!

Рак

Оказва се, че този шум, който чувате в ушите си, не бил морски вълни, а бил шум на ПАРИ, Раци! Поне считано от тази седмица, когато и Меркурий (във вторник), и Слънцето (в петък) ще влязат в Лъв. Апропо, тази седмица спирате да духате свещи и да черпите с торта и безапелационно слагате край на личната си нова година. И, както казах, личната ви нова година започва с финансови теми.

В дома, който отговаря за парите във вашия знак, в следващите четири седмици ще бушува много силна енергия и ви предлагам да не губите нито ден в оползотворяването ѝ. На първо място – помислете за дейности, които могат да ви донесат постъпления в дългосрочен план. И още нещо… Познаваме се – за вас ще е важно тези дейности да носят не само пари, но и смисъл за душата ви. Действайте смело в реализирането на подобни проекти – силно вероятно е да успеете да ги монетизирате. Също така – важно е да си прегледате таблицата с приходите и разходите и да прецените още веднъж харчовете. Заслужават ли си, може ли да се оптимизират, преразпределят и така нататък. Защото планетите не се готвят да ви изсипят дъжд от пари, а да ви подкрепят, ако се постараете да изкарате и да постигнете по-добър начин на живот. Това не е малко за зодиакален знак като вашия, който умее да си подрежда парите.

Изобщо – давайте напред към парите – вас чакат!

Лъв

Айде, хаирлия да е, Лъвове! Започвам така по народному защото този израз най-добре изразява какво ви предстои в следващите четири седмици – растеж, цъфтеж, и изобилие! Във вторник Меркурий влиза във вашия знак, а в петък – Слънцето. Това означава няколко неща.

Първо – излизате от меланхоличния период, в който бяхте миналия месец под знака на Рак. Сега се отваряте напълно за живот, така, както вие си знаете. Време е да планирате следващата си лична година и то – с размах. Пред вас ще се отворят много възможности и във вашите ръце е да изберете тези от тях, които ще са добри и плодотворни. Разбира се – преди да започнете новото, не забравяйте да приключите всичко недовършено от старото. Много е важно да допишете започнатите страници, преди да отворите нови, за да може да започнете на чисто и без излишна тежест.

Второто хубаво за вас от влиянията тази седмица е, че Меркурий ще ви даде свобода и лекота на изразяването. Независимо къде искате да се изявявате – в социалните мрежи, на работа или сред семейство и приятели по купони и ваканции – ще бъдете център на внимание. А по-важното е, че ще ви разбират правилно и ще можете да постигате целите, които имате по отношение на общуването.

Любовта не ви е основен силен аспект сега, но никак не е изключено да ви провърви и в нея с тази засилка в комуникацията, която Меркурий ще ви даде.

Изобщо – пълен напред, Лъвове!

Дева

Влизате в период, в който да успокоите духа и ума си и да ги обедините, Деви. Доста полезни четири седмици ще бъдат, но няма да са ви много купонджийски, както подхожда за разгара на летния сезон. Но какво да се прави – Слънцето влиза в Лъв и вашия дом на лекуване, приключване на стари неща и обръщане към себе си в петък. Докато настъпи сезонът на рождените ви дни, ще бъдете по-замислени и преживяващи каквото се е случило с вас през последните единадесет месеца. Осъзнавам, че звучи малко скучно, но за хора с богат вътрешен свят като вашия, подобни пътувания към себе си всъщност са много интересни. Сега вашата задача ще е да преработите преживяното, така че да се превърне в урок, да приключите недовършените неща и (много важно!) да се потупате по рамото за постигнатото през последната година. Бъдете добри със себе си, Деви. Заслужавате го!

Меркурий също ще ви донесе интересни емоции. Той ще отпуши вашата креативност и ще освободи мислите ви от ненужни рамки, в които ги поставяте. До около 4 август не подценявайте дори случайните мисли, които ви минават. Записвайте си някъде интересни идеи или уж случайно преминали през главата ви прозрения. Съвсем възможно е от тези записки да излезе идея, която да осъществите на по-късен етап.

Накратко казано – желая ви приятен полет на борда на фантазията и духовното израстване, Деви!

Везни

Ето ви и вас – винаги със и за хората, а сега – същото, но НА СТЕРОИДИ, Везни! Какво да правим, като и Меркурий (във вторник), и Слънцето (в петък) влизат в Лъв и просто ви се дава да станете царете на инфлуенса в следващите четири седмици.

Ще имате много голям успех с привличането на последователи, привърженици, съмишленици или просто нови приятели. От вас зависи по какъв път искате да се насочите. Ако става дума за работни дела – мислете по-мащабно, защото ще можете да привлечете много хора, които да работят за идеите ви. В случай, че искате да разпространите важно послание – задължително ползвайте технологии и социални мрежи. Имате много силни аспекти в този дом – възползвайте се от тях. Ако пък просто ви се купонясва – давайте! Събирайте, организирайте, запознавайте се, обикаляйте… Всичко това ще се случва с лекота и ще ви носи радост.

Разбира се, с голямото влияние идват и някои леки съображения. Бъдете внимателни кого пускате в близкото си обкръжение и не оставяйте голямото количество хора да замъгли преценката ви относно качествата на тези хора. Мислете в перспектива – дали искате да виждате този човек или да работите с него дълго време занапред? Не започвайте нови начинания без да имате положителен отговор на този въпрос.

И след това леко предупреждение, единственото, което мога да кажа е – Пълен напред, Везни!

Скорпион

Моля ви, не стреляйте по астроложката, Скорпиони! Тя просто ви предава какво са разпределили планетите… И, оказва се, за вашия знак са разпределили да поработи в следващите четири седмици. Да, знам че е лято! Знам, че всички мислят за ваканция… Но какво да се направи като и Меркурий (във вторник), и Слънцето (в петък) влизат в знака на Лъв и започват да подхранват вашата зона на работа и развитие?

Все пак – погледнете го от добрата страна – не само ще работите, а ще имате и много успехи, свързани с работа. Че и пари ще изкарате… Сега не звучи толкова зле, нали?

Наистина – ако бях на ваше място, щях да се възползвам от всеки ден по време на този период, за да натискам педала на работните проекти и да пресмятам колко бих изкарала от тях. Не забравяйте и влиянието на Меркурий – за вас ще е добре не само да работите, но и да популяризирате труда си. Това може да увеличи успеха ви и възможността той да се монетизира. Ползвайте силата на технологиите и Меркурий ще направи своята магия за разпространяване на мълвата, че Скорпионите вършат чудесна работа.

А и нека си признаем – не е като да не сте амбициозни. Вероятно ще оцените шанса да се придвижите няколко крачки напред, докато другите мислят за ваканция и не могат да стигнат вашето темпо. Изобщо… За вас имам само една дума, Скорпиони и тя е „Успех!“.

Стрелец

Нещата ще се подреждат, както вие си искате, Стрелци! То не че и по принцип не става така, но сега особено много… Меркурий (във вторник) и Слънцето (в петък) влизат в знака на Лъв и зоната ви на приключения, забавления, оптимизъм и постигане на цели с лекота. Която зона по принцип си я знаем като „дома на Стрелеца“. Представете си колко ще сте на гребена на вълната просто!

Оптимизмът, който си е ваша запазена марка, ще ви съпътства каквото и да правите през следващите четири седмици. А когато става дума за вашия знак – вярата в успеха и в доброто бъдеще не е просто някакво неподплатено усещане. Защото вие умеете да го превръщате в успех. Сега е моментът да си припомните старата история за Стрелеца, който първо забивал стрелата и после рисувал кръговете на мишената около нея. Тази нагласа за преценка на възможностите и задоволство от постигнатото ще ви движи напред в този много лъвски период.

Естествено, не разчитайте само на късмет и оптимизъм – планетите не гарантират нищо – те само помагат, ако се съобразим с тях. Така че действайте си активно по задачите и не пестете усилия, просто не забравяйте автентичната си настройка към света.

Меркурий внася лекота в общуването ви и до 4 август ще можете по-лесно да говорите за вярванията и идеите си и да срещате разбиране. Използвайте технологии, за да разпространите важните за вас неща, защото Меркурий ги покровителства. И най-вече – бъдете себе си – нека истинските ценители ви разпознаят.

Козирог

Козирози, в следващите четири седмици второто ви име става Съблазън… Просто и Меркурий (във вторник), и Слънцето (в петък) влизат в Лъв и силно нагорещяват вашия дом на съблазняване и осъществяване на силни съюзи. Енергията ви в този аспект ще бъде толкова активна, че е възможно дори да не осъзнавате влиянието ѝ върху другите. Много важна „подробност“ е, че и Меркурий ще влияе, значи съблазнителното ви излъчване ще се вихри директно и безпроблемно в комуникацията с околните. Тоест ще стане нещо като облъчване, така да се каже.

Надявам се, че успях да ви нарисувам добре картината… И сега искам да ви върна обратно на Козирожката ви същност, която също не трябва да загърбвате в този период. Ще имате много възможности – съблазняването не означава привличане само на обожатели и флиртове. Макар, че ще има много обожатели и флиртове, без дори да разбирате как сте успели да ги привлечете… Съблазняването е умение да се привлича в живота ни това, което искаме и то – с лекота – хората и нещата да идват сами при нас, а не ние да копаем път до тях. И тук идва нуждата от мъдрост – в периода, в който ще можете да привличате любов и пари (дойдохме си на думата) – не забравяйте умно да избирате кого и какво искате да привлечете. Не допускайте всеки до себе си, само защото от погледа му хвърчат сърца като на анимационен герой – прилагайте тестовете си за качество. А по отношение на парите – разчитайки на трезвата си преценка, потърсете начини за получаване на пасивен доход. Така ще съчетаете периодът на привличане със силата на Козирога. Успех!

Водолей

Скъпи Водолеи, навлизаме в леко предизвикателен период за вас. Нищо непреодолимо за представителите на вашия знак, разбира се… Кой, ако не вие, може да премине през един предизвикателен период, сякаш нищо особено не се случва?

Но нека ви обясня: Във вторник Меркурий ще влезе в Лъв и ще започне да влияе на зоната ви за интимни връзки и любов. На преден план ще изпъкне така важната ви тема за свободата. Може би (отново) ще трябва да обяснявате на някого, че това, че се харесвате и си прекарвате добре, не означава, че ще се жените… Бъдете ясни и директни, но не и груби, Водолеи. Никой няма да ви отнеме свободата против вашата воля. Просто понякога партньорите ви се объркват къде са границите, защото вие можете да бъдете много романтични… Така или иначе – до 4 август е възможно да има подобни уточняващи разговори – ще мине и това.

Другото ви изпитание ще започне в петък и ще продължи четири седмици след това – Слънцето влиза в противоположния ви знак – Лъв. Възможно е да станете малко по-чувствителни и раздразнителни в този период под това влияние. Нека ви издам една тайна – противоположният ни знак е едновременно това, което не разбираме и ни ядосва и това, от което да се учим. Един вид огледало – щеш не щеш, ще видиш в него и това, което не харесваш или нямаш. Точно такова огледало за вас ще бъдат близките ви сега. Ако имате някакви конфликти с тях, постарайте се да чуете какво ви казват и да сте себерефлективни. Може би именно това ще ви помогне да станете още по-добри (изобщо възможно ли е?!). Успех!

Риби

Какво виждам, Риби? Ще ставате по-здрави и красиви? Ами чудесно, чудесно... Само не се чудете, а започвайте още тази седмица. Слънцето ще влезе в Лъв в петък и силно ще активизира вашата уелнес зона. В следващия месец ще имате много добри аспекти да започнете хранителен и спортен режим без да ви е досадно или да го чувствате като товар… Наслаждавайте се на процеса по грижа за себе си и как с всеки изминал ден започвате да се чувствате и да изглеждате по-добре. Това всъщност е и ключът към устойчивия баланс в здравословния живот. А и към това вие да се заемете нещо… Трябва да ви носи радост и наслада. Ще станат нещата – Лъвът работи във ваша полза.

Във вторник Меркурий също влиза в знака на Лъв и до 4 август дава много силен тласък на общуването ви и по-важно – на привличането на последователи. Така ще стане, че само да се покажете и завъртите някъде и ще печелите фенове, Риби. Което е чудесно като начало. Но за да извлечете по-дълготрайни ползи от това, помислете какво искате да покажете на света – с какво искате да привлечете хората и в какво да ви подкрепят.

Това, разбира се, е вариант ако сте настроени сериозно. Ако обаче сте във ваканционен режим, винаги може да ползвате съблазнителната си енергия, просто за да има кой да ви налива коктейли, без вие да се разхождате чак до бара… Помислете и над тази добра възможност :)

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 25 Юли 2022 10:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам