logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 25.07 - 31.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Започвам с добри новини, Овни! В четвъртък има новолуние в Лъв и то ще освети много силно вашия дом на любов, творчество и популярност. В следващите две седмици от четвъртък е подходящо да отворите нова страница в някое от тези полета на развитие. Например – ако мечтаете за промяна във връзката си – сега ще можете да я предизвикате по положителен за вас начин. За тези Овни, които имат творчески проекти – не се колебайте и започнете работа сега. Поставете основите на работата и планирайте развитието ѝ за следващите шест месеца. А за тези от вас, които нямат творчески проекти – ами помислете да развиете някой… Това новолуние много силно ще активира енергия ви на създатели и току виж се оказало, че извадило на бял свят потенциала ви на творец.

Също в четвъртък Юпитер, планетата на късмета, се завърта ретроградно. Във вашия знак ще бъде ретрограден в първия ви дом до 28 октомври. Това означава, че може да забави всички развития, които се опитвате да осъществите и на които се надявате. Обаче не бързайте да се натъжавате – не е толкова лошо. Даже за вас, които винаги тичате напред с рогата, може да се окаже полезно малко да намалите темпото и да се огледате около себе си, преди да предприемате действия. С едно изречение казано – до 28 октомври предизвикателството е да се научите да действате по-премислено и да не искате всичко сега и веднага. Как ще стане не знам, но се надявам да ви се получи поне донякъде. Успех!

Телец

В четвъртък ще има новолуние в Лъв и за вас, мили Телци, то ще помага в уреждането и заздравяването на семейни и родствени връзки. Ако имате някакъв конфликт с роднина, или пък все още нямате конфликт, но човекът ви лази по нервите, в следващите две седмици ще имате възможност да разрешите проблема. Разбира се – влиянието на новолунието е меко и то винаги ще покровителства тези действия, които не са конфликтни и агресивни, а дипломатични. Затова обмислете добре какъв резултат искате за себе си и подходете по-скоро спокойно към ситуацията. Понякога няма значение кой е бил прав, а да ви е мирна главата, нали така?

Също в четвъртък Юпитер става ретрограден за няколко месеца напред. До 28 октомври ще влияе на вашия дом на интроспекция, размисли, житейски уроци и големи финали. Влиянието ще се изразява предимно в забавяне на решенията ви – вероятно нещата, които ще искате да промените в житейски план няма да се случват толкова бързо, колкото вие сте си наумили. И именно за това ни служи ретроградността на планетите – за да премислим по-добре, да изпипаме детайлите, да стабилизираме толкова добре действията си, че да няма какво да ни бутне… Е, по всичко изглежда, че до края на октомври ще станете още по-мъдри, Телци!

Близнаци

В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв и това ще ви подейства като ракетно гориво по отношение на социалните контакти. И особено на тези, които са свързани с осъществяване на професионалните ви планове. Или по-просто казано – ще имате възможност да блестите ярко в компании, които може да са полезни за амбициите ви. А и амбиции няма да липсват. Новолунието ще засили творческата ви енергия в областта на създаването и поставянето на начало на нови проекти. По-голям успех ще имат начинанията, които се развиват локално около вас. Добре е да сте гъвкави, да си отваряте очите и ушите и да сте готови да инвестирате още в момента, в който се появи благоприятна за вас възможност, защото следващите две седмици ще бъдат особено динамични в това отношение.

Също в четвъртък планетата на късмета Юпитер се завърта ретроградно за следващите няколко месеца. До 28 октомври ще ви влияе в зоните на общуване в групи (екип, приятели, групи по интереси) и технологиите. Може да забавя и затруднява комуникацията и осъществяването на плановете ви. За да избегнете неприятни моменти – бъдете винаги подготвени с план Б. Записвайте файлове на две места, не оставяйте работа за последния момент и когато постигнете някаква съвместна договорка – изговаряйте я финално с човека, за да сте сигурни, че и двамата сте разбрали едно и също. Всичко ще бъде наред!

Рак

Говорим за пари и професионално развитие, Раци!

На първо място – новолунието в Лъв в четвъртък ще освети и влее енергия именно в дома на финансите ви. Като начало – следващите две седмици са добри, да си направите равносметка доволни ли сте от моментното си финансово състояние и ако не – какво може да се направи, за да се подобри то. Новолунието ще покровителства нови инициативи, които са свързани с изкарване на пари, както и спестяването. Така, че – от една страна – направете първи стъпки към допълнителен доход или смяна на източника на доходи. А от друга – разгледайте разходите си и вижте, дали няма нещо, което можете да махнете от тях и съответно – да си спестите тези пари. Имате цели шест месеца да реализирате плановете, които сте направили в първите две седмици на новолунието.

И като казах „смяна на източника на доходи“, нека да преминем към следващото планетарно събитие. Отново в четвъртък Юпитер, става ретрограден и това ще повлияе на дома ви на кариера и професионално развитие. Влиянието ще се изразява в забавяне на някои процеси. По този начин Юпитер ви дава възможност да погледнете по-ясно и обективно къде се намирате и да си отговорите на въпроса това ли искате. До 28 октомври ще имате възможност да осъзнаете какво искате за себе си в професионален план и да положите основите на качествени промени, където има нужда от такива. Вашата зодия има нужда от комплексна мотивация, когато става дума за работа – никога не са само пари, например. Затова подобни обмисляния на кариерния път при вас не са лесни, но за сметка на това е много важно да ги има, за да се чувствате добре в кожата (черупката) си.

Лъв

Идва личната ви Нова година, Лъвове! В четвъртък ще имаме новолуние не къде да е, а във вашия знак! Новолунието в Лъв ще даде начало и възможност да изпълните дръзките си мечти и да тръгнете в посоките, за които копнеете. Първите две седмици след четвъртък мечтайте на богато и си пожелайте всичко, което искате да ви се случи в следващите шест месеца. Разбира се – докато правите това, добре е да направите равносметка какво сте постигнали до тук и от каква основа тръгвате. Когато имате от една страна мечтите, а от друга – възможностите, единственото, което остава е да преминете към действия. Луната ще ви помага, вие само си свършете вашия дял от работата.

Трябва да кажа, че в тази бляскава картина, която ви нарисувах по-горе, ще има и една лека сянка, която Юпитер ще хвърли. Тази иначе мила планета – на късмета и ежедневните житейски уроци, ще стане ретроградна за няколко месеца. И тя в четвъртък. До 28 октомври Юпитер ще слага една лека спирачка в осъществяването на плановете ви. Но спокойно, всъщност не е страшно. Просто ще ви се налага да обмисляте повече и по-добре с какво се захващате. Както и да си калибрирате много добре мащабите, за да не се окаже, че се опитвате да отхапете повече, отколкото можете. В крайна сметка това може и да е малко досадно на моменти, но всъщност е доста полезно. Успех!

Дева

В четвъртък новолунието в Лъв ви носи добри новини, Деви! Лунните лъчи ще огреят вашия дом на излекуване, поставяне на край и уроците свързани с това. В следващите шест месеца ще можете да се отървете от вреден навик или пък от токсичен човек в живота ви. Разбира се, за да се случи това, не може без да направите първата стъпка – да разпознаете навика или човека, като нещо, от което наистина трябва да се отървете. Всъщност ще трябва да направите и втората стъпка – да пожелаете да се разделите с вредното влияние. Но ако преминете през първите два етапа – ще имате силната подкрепа на Луната да реализирате каквото сте пожелали. Използвайте двете седмици след четвъртък, да си отговорите честно на въпроса кое ви вреди и кое ви е излишно, за да може в следващите шест месеца да го махнете от живота си и да дишате по-свободно.

И като казах „да си отговорите честно“ – Юпитер ще се завърти ретроградно (и той в четвъртък) и до 28 октомври ще влияе на вашата зона на връзките. В този период ще бъдете изправени пред трудното изпитание да бъдете абсолютно открити с партньора си, както и да чувате от него всичко, което има да каже, независимо дали ви харесва или не. Имам само два съвета. Първият е – не се дърпайте от влиянието на Юпитер – да си откровен е трудно и невинаги изглежда като най-добрия вариант, но в дългосрочен план ще ви се отплати. А вторият е – отнасяйте се спокойно към обратната връзка на партньора. Със сигурност може да ви помогне, ако не я взимате много навътре.

Везни

Едно от най-важните за вас неща безспорно е да общувате с хората, да се разбирате с тях, да създавате контакти и да участвате в общи проекти. Е, новолунието в Лъв в четвъртък ще налее сила във всичко това за вас. В следващите шест месеца ще имате и щипка късмет, когато се опитвате да реализирате нещо, свързано с работа с други хора. Ще привличате правилните професионалисти за екипа си, ще успявате да продадете идеите си на когото трябва, ще има разбирателство с околните. Това влияние освен приятно, може да бъде и печелившо за вас. Само, че за да го „осребрите“, ще е добре да планирате какво искате да постигнете още в първите две седмици след самото новолуние. Останалото си го знаете – с чара напред!

Също в четвъртък Юпитер се завърта наобратно и ще започне да оказва влияние върху вашия дом на партньорствата. До 28 октомври може да изглежда, че връзката ви (лична или професионална) не се развива с темповете, които вие искате и това да породи известни съмнения у вас. Спокойно, това е просто ретрограден Юпитер, който забавя нещата, за да може да се вгледате в детайлите и да изгладите малките неразбирателства помежду си. Всъщност, това би имало доста позитивно влияние върху цялата картина на отношенията. Не забравяйте, че Юпитер е честен знак, и под неговото влияние пътят към успеха е през искреността. Така, че – дипломатичност – да, замазване… няма да стане. Успех!

Скорпион

Пълен напред в кариерата, Скорпиони! Новолунието в Лъв в четвъртък ви дава вятър платната в професионален план. Но и не само това – дава ви възможност да блеснете пред всички с успехите си. Както и трябва да бъде – все пак, за какво работите, ако няма да получите признание? Е, признание ще има, ще има и възможности за развитие. Ако бях на ваше място – със сигурност щях да ползвам двете седмици след новолунието, за да си начертая ясен план за шест месеца напред. Наистина – влиянието е силно и е най-добре да ползвате максимума от него. Работете, но и не забравяйте да напомняте на околните за своя принос (по-скоро имам предвид популяризация на работата, отколкото натякване на колегите, разбира се). А… и още нещо – не се вслушвайте в критики и заяждания от случайни хора – вървете по пътя си, това е просто страничен шум.

В четвъртък планетата на късмета и ежедневните житейски уроци Юпитер се завърта ретроградно и ще повлияе на вашия дом на работа, служба и грижа за себе си. До 28 октомври ще чувствате известно забавяне на делата си в тези зони. Не се притеснявайте и не се ядосвайте. Ретроградността служи, за да си изпипаме по-добре нещата, да довършим каквото отлагаме и като цяло – да се постегнем. Просто приемете, че това е период, в който нещата ще се случват с едно усилие повече и не се нервирайте. Успех!

Стрелец

Световна доминация, Стрелци! (или пък ако не чак толкова, то поне покоряване на много сърца и хоризонти…) В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв и то много силно ще активира вашите зони на експанзия, разширяване на влиянието и приключения. Като вземем предвид това, както и че новолунията слагат ново начало, можем да заключим, че дооста ще се развихрите в следващите месеци. Най-доброто, което можете да направите, е да канализирате изобилната си енергия, за да не се разпилява и да прецените накъде да я насочите. В каквато и посока да решите да действате, обаче, ще имате много добри аспекти за разширяване на влиянието си и достигане до голям кръг от хора. В тази връзка – ако се занимавате с творческа работа, определено времето е добро за започване на ново начинание.

Вашият управител – късметлията Юпитер се завърта наобратно в четвъртък и смята да остане ретрограден в следващите няколко месеца. До 28 октомври може да усещате това влияние като спиране или забавяне на някои от плановете си. Най-важното е да запазите спокойствие и да не позволявате това да ви отклони от собствените ви желания и посока. Ретроградността на планетите ни учи да мислим по два пъти, да обръщаме внимание на детайлите, да не оставяме недовършени неща и, като цяло – да влагаме повече старание. Просто си взимайте уроците, копайте си градинката и знайте, че не след дълго тя ще даде плод.

Козирог

Луната мисли да ви изиграе малък номер в четвъртък, но вярвам, че въоръжени с моето предупреждение и със спокойната си наблюдателна натура, няма да ѝ е толкова лесно. В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв и то ще ви повлияе така, че да обърквате представи и реалност и да сте склонни да се подвеждате. Просто в този ден си вадете изводите по-бавно и обмислено от обикновено и не правете спонтанни преценки. Другото интересно за това новолуние е, че си взаимодейства с Юпитер и това дава положителни аспекти за започване на големи нови проекти в следващите шест месеца. Много важно е, скъпи Козирози, да бъдете фокусирани, да не пилеете енергия и да се захващате с делата си едно след друго. Определено успех на хоризонта се вижда!

Също в четвъртък Юпитер става ретрограден и до 28 октомври ще направи от вас домошари. Просто ще ви е по-приятно и зареждащо да сте си у дома, а не че ще се изолирате от света. Ще си каните гости, ще се забавлявате… Но определено енергията и добрите решения ще ви идват, когато сте у дома си. Не е изключено някои Козирози да направят ремонти или подобрения – все пак не обичате да седите със скръстени ръце, където и да сте. Като цяло – периодът е хубав за отпочиване, зареждане със сили и премисляне на важните за вас неща.

Водолей

На сцената излиза романтиката, Водолеи! В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв и то силно и позитивно ще повлияе на вашата зона на романтични връзки. Ще имате желание да се свържете с партньора си, но не по някакъв повърхностен начин, през забавленията например. Ще търсите истинска, дълбока и интимна връзка, която да изпълва не само будния ви ум, но и сърцето ви. Луната ще е във взаимодействие с Юпитер и това изкарва на преден план темата за честността. В следващите шест месеца е възможно да бъдат изказани неща, които по-скоро сте държали в себе си. Всъщност това е нещо хубаво, стига да успеете да предадете правилно какво ви вълнува. Помнете, че партньор, който наистина държи на вас, ще прояви разбиране (но все пак се постарайте да бъдете разбрани, както споменах по-горе).

Още едно събитие в четвъртък също ще даде принос за астрологичната ви прогноза. Юпитер – планетата на късмета и ежедневните житейски уроци, се завърта ретроградно. До 28 октомври това ще влияе на зоната ви на комуникация, общности и връзки. Предизвикателството на този период е да се научите да премисляте повече не само какво ще кажете, а и евентуално какво ще чуят отсреща. Юпитер няма да позволи да минете между капките, ако не гледате сериозно на начина, по който общувате и всичките ви действия в това поле ще дават резултат. Така, че гледайте да имате повече положителни действия, за да получите повече положителни резултати. Успех!

Риби

В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв и то ще сложи началото на много силен период по отношение на вашата грижа за себе си и уелнес практики. В първите две седмици след новолунието имате чудесен момент да махнете с ръка над отминалите прегрешения към здравето и фигурата си и да съставите балансиран план за месеците пред вас. Разбира се, за да има ефект наистина, планът трябва да отговаря на вашата натура. Затова – не бъдете строги към себе си, не си поставяйте нереалистични цели и много важно – начертайте си времева рамка. Изреждам всичко това не за друго, а защото виждам колко силно позитивно ще е влиянието на това новолуние в Лъв и, смятам че ако имате в себе си някакво желание да промените здравословния си режим – този момент е безкрайно подходящ.

Също в четвъртък Юпитер става ретрограден. До 28 октомври ще влияе на зоната на финансите ви. Но бъдете спокойни, нищо страшно няма да се случи. Това, което трябва да се случи обаче, е вие да станете по-внимателни. Ретроградността на планетите ни учи да премисляме, да прецизираме, да приключваме стари неща и (за по-мъдрите) да не се ядосваме на дребни спънки. Значи това, което е добре за вас по време на ретрограден Юпитер е да си отворите файла с бюджета и хубавичко да огледате, дали няма нужда от промяна и каква. Съответно – ако ще правите промени, те трябва да са добре обмислени и да ги реализирате с последователност. Ретроградните планети не толерират резки движения. И да – може да си купите нещо хубаво, разбира се. Просто нека покупката е добре обмислена. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 01 Август 2022 18:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам