logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 08.08 - 14.08.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, ще започна с нещо, което няма да ви хареса твърде много, но е за ваше добро. Във вторник Венера ще застане в опозиция в Плутон и най-разумно за вас ще е… да си мълчите. Независимо дали става въпрос за лични или служебни взаимоотношения два-три дни около вторник има риск нещата, които казвате, да бъдат използвани срещу вас. Бъдете особено внимателни с личните си тайни, както и с интелектуалната си собственост.

В четвъртък единственото за годината пълнолуние във Водолей може да ви донесе голям успех, свързан с екипна работа или работа с технологии (или и двете). Ако сте работили с колеги по някакъв проект, това пълнолуние ви дава всички шансове да го завършите успешно в следващите месеци и да оберете лаврите. Ако нямате нищо на масата, не е лошо да помислите за някаква идея, свързана с екипни усилия или технологии. Влиянието наистина е силно и благоприятно за вас в тази посока, не го изпускайте.

Още нещо се случва в четвъртък – Венера влиза в Лъв и ще бъде там до 5 септември. Значи до 5 септември вие, Овни, ще бъдете машина за флиртове! Огнената ви харизма ще стане изключително привлекателна и шансовете не един обожател да се сгрее на нея никак не са малки. Нали знаете какво е важно, когато имаш голям избор? Да вземеш най-доброто, разбира се! Успех!

Телец

Скъпи Телци,  тази седмица може да ви налегнат някакви мисли, разсъждения и колебания… Запазете спокойствие, това е само Плутон в опозиция на Венера във вторник. Влиянието на тази среща на планетите ще се отрази върху представителите на вашия знак в повечко премисляне от обикновено. И, за съжаление, малко вероятно е това да доведе до някакви решения. В крайна сметка – ако се случи така, важното е да не се затормозявате излишно… ще мине :)

В четвъртък се случват доста по-добри развития. Първо – ще имаме единственото пълнолуние във Водолей за годината. Тази Луна много силно ще освети и енергизира вашият дом на кариерата и професионалните постижения. Пълнолунието е събитие, което се свързва не толкова с поставяне на начало, колкото с обиране на плодовете от вече положен труд. В следващите шест месеца (като влиянието е най-силно е началото на периода) довършвайте започнатото и се стремете към максимален ефект в професионален план.

Другото важно и приятно нещо за четвъртък е влизането на Венера в Лъв и вашата зона на дома, корените и базовите ви ценности (всъщност – любими ваши неща). Този период е до 5 септември. Имате много добри аспекти да заздравите връзките с любимите си хора и да прекарате качествено време с тях, както и да въведете желани промени в мястото, където живеете. Не е лоша идея да отделите време и за роднини, с които не сте в интензивен контакт – връщането към корените ви ще ви зареди позитивно.

Близнаци

Оп, оп! Венера влиза в играта във вторник, Близнаци, като застава в опозиция на Плутон и ви донася доста флиртаджийско настроение… На необвързаните ще препоръчам да имат предвид, че ако в момента залитнат по някого, това не е гаранция, че тази тръпка си струва. Просто влиянието е силно и противоречиво. Затова си преживейте емоциите, но не бързайте да ги слагате в графа „сериозни“. За обвързаните – седмицата е златна възможност да си прекарате страстни, вълнуващи дни и нощи с партньора. Изобщо – какъвто и да е статусът ви – действайте!

Венера ще се вихри за вас и в четвъртък. Тогава ще влезе в Лъв и във вашия дом на комуникациите. Периодът е много добър за изясняване на сложни отношения в личния живот или спорни професионални въпроси. Разбира се, когато силно общителен знак като вашия получи допълнителна сила в комуникацията, трябва да внимавате как я използвате. Особено що се касае деликатни теми… Възможно е това, което на вас ви се струва отстояване на позицията, за отсрещната страна да изглежда като агресивно поведение. Бъдете целенасочени, но дипломатични и ще се получат нещата.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние във Водолей, което ще освети вашия дом на пътуване и приключения. Първите две седмици след пълнолунието са особено подходящи за организиране на подобни дейности, които може да осъществявате с кеф в следващите шест месеца.

Рак

Венера в момента е във вашия знак и това ви кара да се чувствате като магнит за флиртове и любов. И, смея да кажа, чувството съвсем не е неоснователно, Раци. Разбира се, когато имате много избор, имате и много дилеми за решаване… Сега във вторник планетата на любовта ще застане в опозиция на Плутон и това може да донесе някои несигурни аспекти във връзките ви. Това е опозиция, която при вас ще покровителства тайните и интригите. Най-доброто е да се опитате да се опазите, като не се хвърляте с главата надолу в непроверени отношения и не навлизате в дълбоки откровения с хора, които все още не са заслужили доверието ви.

В четвъртък Венера ще излезе от вашия знак и ще влезе в Лъв до 5 септември. За вас това е период, в който ще погледнете малко по-трезво и практично на любовните отношения. Ако сте необвързани - имате добри аспекти да срещнете някой, който е сериозен към вас, цени ви и умее да дава във връзките си. От вас се иска само да го разпознаете… За обвързаните темата, колко са ценени и колко получават от връзката, си също ще е на дневен ред. Някои от вас ще са доволни от равносметката си по въпроса, а за други може би предстоят важни решения.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние във Водолей, което ще даде допълнителна сила на Раците в техните любовни отношения. Ако има някой, когото цените и когото искате да задържите в живота си, пълнолунието ще ви помогне да покажете най-доброто от себе си.

Лъв

От миналия месец, откакто Венера е в Рак, вашата емпатичност и щедрост е особено развита. Раздавате от душата си, а това може да бъде много изтощително. Ще имате изпитание в този контекст във вторник, когато Венера ще застане в опозиция на Плутон и е възможно да усетите, че вече сте на прага на силите си да давате. Какво да ви кажа… Просто си починете, и вие сте хора, в крайна сметка. Обаче не позволявайте да ви завземе чувство на разочарование или апатия – това е просто опозиция между две планети, за два-три дни ще мине.

В четвъртък същата заподозряна – Венера, ще влезе във вашия знак и ще ви направи машини за любов и флирт до 5 септември. Обвързаните да грабват партньора и да го повеждат на романтични приключения. Ще бъде не само забавно, но и ще имате възможност да преживеете истинска интимност и свързване с избраника на сърцето си. Необвързаните да се огледат много добре наоколо – със сигурност има поне няколко човека, които чакат да ги забележите.

И като казах необвързани… В четвъртък ще имаме и пълнолуние във Водолей и това отваря много добри шансове за Лъвовете, които търсят своя човек, да го открият. Имайте предвид обаче, че никой не ви гарантира човекът просто да се появи пред вас, огрян от божествен лъч светлина и вие да си кажете „Аха! Ето го!“. Ще трябва да сте активни, да се покажете на света, да направите впечатление и да вложите старание в процеса на избиране. Нищо сложно за един Лъв, нали така?

Дева

Във вторник Венера ще застане в опозиция на Плутон и това ще ви донесе леки вътрешни конфликти по въпроса как се представяте пред другите. Няма да е много лесно хем да сте автентични, хем да сте симпатични. Най-разумното е много да не се и опитвате да го правите точно във вторник, а и два-три дни след това. Просто опозицията между тези две планети няма да работи във ваша полза и най-много да се изнервите допълнително, което пък никакви ползи не носи. Стойте си спокойно – друг път ще впечатлявате.

В четвъртък ще имаме единственото за годината пълнолуние във Водолей. Тъй като Луната ще освети вашата зона на работа, служба и лекуване, за вас това събитие е много добър шанс да разгледате приоритетите си и да видите точно на кое място сте поставили самите себе си. В следващите шест месеца вашата астрологична задача е да настроите отношението си към живота така, че първо вие да сте добре. В тази философия има желязна логика, признайте. Все пак как ще давате на другите, ако не разполагате със собствен ресурс?

В четвъртък ще има и още едно събитие – Венера влиза в Лъв и вашият дом на интроспекция и себерефлексия. До 5 септември се постарайте да погледнете с честни очи себе си, вашите лични преживявания, уроци и (много важно!) желания. Това влияние перфектно се съчетава с влиянието на пълнолунието и, мисля че ако не си заравяте главата в земята, може да излязат много добри и полезни прозрения.

Везни

Тази седмица Венера много силно ще ви обърне внимание на баланса между работа и личен живот, Везни!

От една страна – планетата на любовта ще застане в опозиция на Плутон във вторник и тогава щете не щете, ще усетите важността на темата. Ако твърде много сте се отдали на задачите си, ще получите знак от семейство и приятели, че ги пренебрегвате. Бъдете внимателни, да не се окаже обаче, че сте толкова залисани в задачи, че не сте разчели правилно знаците. В крайна сметка и за вас ще е добре да прекарвате повече време с близките си, знаем че са ви важни.

От друга страна същата тази Венера влиза в знака на Лъв в четвъртък и смята да остане там до 5 септември. И тук вече няма мърдане по отношение на това дали да предпочетете работа или личен живот. Просто периодът е с влияние в абсолютна полза за неработните приоритети в живота ви. Не знам какво да кажа, освен – затваряйте компютъра, запалете барбекюто и поканете близките си хора на гости!

В четвъртък ще имаме и пълнолуние във Водолей, което отново ще ви насочи към важността на личните преживявания, този път – в любовен план. В следващите шест месеца обвързаните могат да преживеят романтичен ренесанс в отношенията си с партньора. А за необвързаните – възможностите са пред вас – действайте!

 Скорпион

Дано този хороскоп го прочетат не само представителите на знака Скорпион, но и техните близки… Във вторник е възможно да станете по-мнителни и скептични от обикновено и това да се отрази на отношенията ви с околните. Както и да се отрази на самите околни по неособено добър начин, така да се каже. Това се дължи на опозицията между Венера и Плутон в този ден. По-разумно ще е да не се поддавате на това влияние и да премисляте кой конфликт наистина си заслужава, както да бъде създаден, така и да бъде „спечелен“. В крайна сметка, това е просто едно влияние от два-три дни, защо да си навличате дълготрайни последствия?

В четвъртък ще имаме единственото за годината пълнолуние във Водолей, което ще ви центрира в темата за близки, приятели и семейство. В следващите шест месеца не се опитвайте да устоите на желанието да се виждате и да общувате с хората от най-близкия ви кръг. Това е, което душата ви ще иска и което ще зарежда сърцето ви с любов.

В този ден ще имаме и още едно астрологично събитие – Венера влиза в знака на Лъв и ще стои там до 5 септември. За вас това ще даде мощна енергия в сферата на професионалните успехи. Моментът е добър да финализирате проекти и да жънете резултатите им. Също – излъскайте представянето на професионалния си имидж, защото доста хора ще го гледат към него.

Стрелец

Ще бъдете поставени на леко изпитание във вторник, Стрелци…. Тогава Венера ще застане в опозиция на Плутон и усещането ви за рисковете ще бъде леко нарушено. Вие по принцип сте хазартни натури, но обикновено не се хвърляте, без да премислите все пак. Е, в дните около вторник ще ви бъде по-трудно да премисляте и е възможно това да ви донесе чувство на обърканост и несигурност. А несигурностите вас ви дразнят… Просто изчакайте, след четвъртък ще ви се прояснят нещата от живота.

Четвъртък е голям ден, защото тогава ще се случат две астрологични събития. Първото е, че ще имаме пълнолуние във Водолей. То е единственото в този знак за 2022г. и ще ви донесе влияние, което много ще ви допадне – успех сред групи от хора, екипи и публика. Най-силно Луната ще действа в тази посока в първите две седмици след пълнолунието, но ще задържи влиянието си за следващите шест месеца. Така че – дерзайте и се покажете пред хората!

Второто събитие за четвъртък също трябва да ви допадне. Венера ще влезе в знака на Лъв и вашия дом на приключенията и забавленията – в любовта и не само. Ако добавите гореописаните добри аспекти, които Луната ви носи, ще се окаже, че поне до 5 септември, когато Венера ще смени знака, няма да се спрете от събития и романтични преживявания. Мисля, че това е добре за всички, които са около вас. Все пак кой не би се радвал Стрелецът да се вихри и да е душата на компанията?

Козирог

Във вторник Венера ще застане в опозиция с Плутон и Козирог ще е един от малкото зодиакални знаци, върху които тази среща всъщност ще има положително влияние. В дните около вторник планетите ще ви дадат шанс да осъзнаете нещо много съществено. И то е, че колкото и да е важно да подкрепяте другите и колкото и това да ви се отдава – не трябва да забравяте да подкрепяте първо себе си. Влиянието е добро за размисли по темата за собствената ви ценност и самопотупване по рамото. А още по-добро е, да теглите една на тези, които само взимат от вас без да дават адекватно. Само не го правете грубо, защото Плутон ще задълбочи конфликта, вместо да ви отърве от досадника.

В четвъртък ще имаме единствено за годината пълнолуние във Водолей. Това пълнолуние за вас ще има много благотворно влияние по отношение на личните финанси. Ако, разбира се, решите да се възползвате от него и да предприемете действия за подобряването им. В първите две седмици след четвъртък планирайте как да увеличите спестяванията си – основно това ще бъде подкрепено от Луната. В шестте месеца след това осъществявайте плановете.

В четвъртък имаме и още едно събитие – Венера влиза в Лъв. До 5 септември имате много, много добро влияние за любов и връзки. Какъвто и да е статусът ви в момента, обвързани или не – обличайте новите дрехи, захапвайте една роза и да почва романтиката!

Водолей

Седмицата ще започне леко турбулентно, но после нещата ще се прояснят, скъпи Водолеи :) Във вторник Венера ще застане в опозиция с Плутон и е възможно да ви отключи конфликти със скрити или не толкова скрити врагове. По-разумно ще е да не влизате супер остро в ситуациите, защото докато сте подвластни на срещата между Венера и Плутон, има шансове да реагирате много по-остро от необходимото. Изчакайте два-три дни и предприемете мерки на спокойна глава.

В четвъртък имате нещо като празник на зодиакалния знак – единственото за годината пълнолуние във Водолей! То ще освети много силно вашия първи дом – този на идентичността ви и на това какво впечатление оставяте у околните. И тук нямам предвид повърхностни впечатления относно външния вид, маниерите и как водите разговор (междувпрочем – вие винаги го правите много добре). Става дума за начина, по който вършите делата си и отпечатъка, който те оставят у другите хора и света. Накратко казано – имате зелена светлина да развиете пълния си потенциал в следващите шест месеца.

В четвъртък се случва още едно събитие – Венера влиза в знака на Лъв. От там планетата на любовта ще влияе много благоприятно на вашата зона на връзки и партньорства. Независимо дали са лични или делови такива, до 5 септември ще можете да укрепите добрите и работещите за вас и да се отървете от ненужните. Звучи като доста полезен период, желая успех!

Риби

Всички влияния в хороскопа ви за тази седмица са насочени към самите вас, Риби. Сега ще ви обясня какво имам предвид.

Първо във вторник Венера и Плутон ще застанат в опозиция и е възможно тази тяхна среща малко да ви обърка, да разконцентрира собствената ви преценка и да стане така, че сте започнали да се влияете от другите повече от необходимото. Това не е характерно за вас и едва ли ще ви е особено приятно, ако се случи. Така че ви препоръчвам два-три дни след вторник да не давате ухо на чужди мнения и истории, както и да не четете много такива в социалните мрежи. Гледайте себе си и какво става в собствената ви глава. И без това следващите астрологични събития ще ви заведат в тази посока.

В четвъртък ще имаме единственото за годината пълнолуние във Водолей. То много ще засили интуицията ви, която и без това си е пословична. Ще бъде добре, ако в следващите шест месеца успеете да заглушите чуждите гласове, които се опитват да ви съветват или (да не дава Господ) направляват и да слушате себе си. Вашите решения не идват изведнъж категорично, мъдрият ви знак обмисля и взема предвид много обстоятелства. Но пък обикновено рядко грешите, когато стигнете до решение. Значи всичко ще е точно.

В четвъртък ще се случи и още нещо – Венера ще влезе в Лъв и във вашия дом на здравословен живот и грижа за себе си. Ако искате да постигнете здравословните си цели – до 5 септември е идеалният период за вас. Венера в Лъв ще ви подкрепя, от вас се иска само да действате. Успех!

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

 

Последно променена в Понеделник, 15 Август 2022 10:49

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам