logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 15.08 - 21.08.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Започвам с това, че в четвъртък ще бъдете като магнит за привличане на интереса на околните. Венера ще се срещне с Юпитер в този ден и ще увеличи чара ви (макар и да не вярваме, че това е възможно) така, че всички да искат компанията ви. Много е важно, увлечени от това внимание, да не се объркате и да се предоверите на някого. Дръжте тайните си за себе си и за хората, които наистина са заслужили доверието ви.

В събота ще се случи нещо, което ще има влияние върху вас за седем месеца напред. Вашият покровител Марс ще влезе в Близнаци и дома ви на комуникацията, приятелствата и групите, като ще стои там чак до края на март 2023г. Това влияние ще ви направи особено комуникативни. Някак си ще ви се иска, ако смятате, че нещо е важно, то всички да го разберат. Преценявайте внимателно, дали наистина трябва да информирате всички за мислите и вярванията си. И ако трябва – как и кога да им поднесете посланието.

В любовта ще ви бъде по-лесно да обещавате, отколкото да спазвате обещанията си. Не че ще лъжете нарочно, не… Овните не са такива. Просто устата ви ще дава повече, отколкото сърцето. Значи – и тук бъдете внимателни как говорите.

Най-позитивното е, че каквато и инициатива да си намислите, когато ви трябва партньор – много лесно ще намирате. Марс в Близнаци ще ви подкрепя в разпространението на идеите ви и ще прави така, че околните да се омагьосват от вас и да ви следват. Остава само да дадете воля на иновативното си въображение и да стартирате изпълнението на някоя ваша идея.

Телец

В четвъртък планетите ви дават много добър шанс да разкриете чувствата и мислите си пред някого, пред когото премълчавате определени неща. Вашата управителка Венера ще се срещне с Юпитер в дома ви на интроспекция и уроци. Денят е подходящ да бъдете искрени в отношенията си, независимо дали говорим за обяснение в любов или за поставяне на някой дразнител на мястото му.

В събота Марс ще излезе от Телец и ще влезе в Близнаци и вашия дом на работа, сигурност и финанси, като планира да остане там до края на март 2023г. Това за вас ще е много силен период за осъществяване на идеите, които се въртяха в главата ви, докато Марс беше във вашия знак. Сега ще имате много силна мотивация за работа и ще успявате да монетизирате труда си. Внимавайте само с огнената енергия на Марс и точно колко конкурентни ще станете под нейно влияние. Да не се окаже, че вместо да работите за резултати, работите, за да се състезавате…. Заложете на прагматичната си страна и се подготвяйте добре, когато започвате нещо ново. От огромна полза ще ви бъде умението да пресмятате рискове и да се стремите към сигурност. Това би обрало от хазартната енергия, която Марс в Близнаци ще влее във вас и би ви предпазило от излишни рискове.

В любовта ще търсите сигурност и бъдеще. Това, което за много хора може да изглежда скучно, за вас е силна заявка за бъдещето и привлекателна перспектива. Важното е да слушате собственото си сърце и да преследвате мечтите си.

Близнаци

В четвъртък любовната Венера и щедрият Юпитер ще се срещнат във вашия дом на комуникация с другите и свързване с тях. В този ден особено силно ще се усеща желанието на другите да бъдат близо до вас и да са свързани с чаровната ви натура. Възможно е хора от миналото ви да излязат отново на сцената на живота ви и да проведете важен разговор с тях. Срещата на тези планети ще ви се отрази и на любовния живот. За необвързаните това е ден, в който ще привличат много силно обектите на своето желание. А за обвързаните е чудесен момент да изненадат романтично половинката си и да създадат незабравим спомен.

В събота обаче се случва нещо още по-важно и хубаво, скъпи Близнаци. Марс ще влезе във вашия знак и ще стои при вас чак до края на март 2023г. Ще се почувствате сякаш този транзит ви е налял ракетно гориво! Огромна енергия във всяка сфера на живота ви. Особено в работата, новите проекти и… секса, разбира се, това е Марс, все пак! За да не прелеете от енергия и някак си тя да се разпръсква в различни посоки, вместо да ви върши работа и да дава резултати, в следващите седем месеца за вас ще е много важно да приоритизирате и да бъдете целенасочени. Наистина е възможно от толкова много огън, който Марс дава, да започнете да се хвърляте в много и различни посоки и това да не доведе до устойчиви резултати. Затова най-добре е още в началото на периода да си дадете ясна сметка към какво се стремите и да насочите усилията си натам. Подходящо е за нова работа, ново жилище, нови инициативи и пр.

Рак

В четвъртък ще ви занимава темата за сигурността в любовните ви връзки, Раци. Тогава Венера ще се срещне в Юпитер и влиянието за вас ще бъде в посока да се замислите на кой етап е връзката ви и какво ще се случва в бъдещето. Обвързани и необвързани ще залагат на качества в партньора тип „стабилен и сериозен“, като ще търсят повече от „секси и забавен“. Между другото – денят е хубав и за действия по отношение на финансовата ви сигурност. Изобщо… всичко, което би ви довело до усещане за стабилност в живота, ще бъде на преден план в този ден.

В събота Марс ще влезе в Близнаци, като планира да остане там до края на март 2023г. Това за вас ще са седем месеца, в които да забавите малко темпото на работа и да поставите своята личност и душевното си благоденствие на преден план. Не сте имали такъв период от пролетта на 2021-ва година и смятам, че ще ви е полезно. Под влиянието на Марс в Близнаци ще трябва да погледнете по-отблизо живота си и да си дадете сметка, дали сте го подредили така, че вие самите да се чувствате добре. Дали приоритетите ви са подредени спрямо вашата личност или вие нагаждате себе си, спрямо неща, които си мислите, че са важни. Периодът е добър за излекуване на стари рани и осмисляне на уроците, с които да продължите напред. Също – особено подходящ е и за да спрете да се грижите толкова много за другите. Помислете си дали всеки път, когато се хвърляте да помагате, наистина имат нужда от вас или така им е по-лесно. Отдръпвайки се от тези, които са свикнали да им улеснявате живота, всъщност ще направите услуга и на тях самите.

Изобщо – всичко, което исках да кажа е – гледайте вие да сте добре, Раци!

Лъв

Последна седмица от сезона на рождените ви дни, Лъвове! Не се чудете, а я оползотворете в купони и обикаляне насам-натам с готина компания. Особено подходящо за това ще е в четвъртък, когато Венера и Юпитер ще се срещнат и ще ви запалят за забавления и романси. Какво да ви кажа… просто оползотворете тази енергия както за вас ще е приятно. И не прекалявайте с нищо, защото махмурлукът не пита кой каква зодия е, а мъчи всички по равно…

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на екипната работа и дейностите в групи, като планира да остане там до март 2023г. Ще преоткриете така наречения нетуъркинг – създаването на мрежа от контакти. И не просто ще създавате връзки и контакти – вие ще процъфтявате в тази дейност. Подкрепата, която ще получавате от околните ще ви помага да осъществявате плановете си и да просперирате. Интересното е, че въпреки огнената и агресивна енергия на Марс, вие ще съумявате да взаимодействате с другите и да превръщате това взаимодействие в успех. Защото именно обмяната на идеи и колаборирането на възможности води до прогрес, а не съзтезаването на всяка цена. Разбира се, желанието ви да бъдете звезда и да греете отвисоко няма да се изпари. Все така ще имате нужда от това и ви съветвам да я удовлетворявате без да се стеснявате. Просто освен това ще усещате и ползите от споделянето, както на трудностите, така и на успехите.

Какво да ви кажа – нещата изглеждат ясни – много споделени успехи и растеж, през взаимодействие. От вас се иска само добре да избирате хората около себе си, защото благородната ви душа е склонна да прощава малко повече, но трябва да съблюдавате и собствения си интерес.

Дева

В четвъртък ще имате ден за привличане на нови и хубави хора и емоции, както и за впускане в нови начинания. Това се дължи на среща между Юпитер и Венера във вашата зона на фантазията. Просто се отдайте на вълнуващото усещане за ново и непознато, дори и да ви изглежда малко рисково и несигурно. Естествено – не ви съветвам да се хвърляте презглава във всичко, проверявайте си рисковете, разбира се. Просто не си спестявайте вълнения и възможности, това е :)

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на кариерата, като планира да остане там до края на март 2023г. В следващите седем месеца амбицията ви ще се увеличи мащабно. Както и възможностите ви за успех. Затова не оставяйте мощната енергия на Марс просто да се вихри безконтролно, а я впрегнете така, че да ви донесе резултати. Още в началото на периода направете списък с целите си, подредете ги по приоритети и планирайте как ще ги постигнете. Ще имате достатъчно енергия за всичко, просто трябва да я канализирате, за да не пилеете както нея, така и времето си. Освен това, не пестете усилията си. Дори, когато ви се струва, е всичко е завършено, поработете още малко. Просто периодът може да ви донесе наистина много успех и си струва да копаете с двойни сили градинката си.

Докато Марс е в Близнаци имате много добро влияние за формиране на съюзи, били те лични или професионални. За вас няма да е трудно да привличате партньори в сферите, в които искате. Но все пак – отваряйте си очите, разбира се. Това, че с някого сте си паснали лесно, не означава, е наистина сте страхотна комбинация. Тези неща трябва да се проверяват.

Везни

Романтика ще има тази седмица, Везни! Нещо, което хем обичате, хем ви се отдава… В четвъртък се срещнат Венера и Юпитер, което в превод означава, че любовта ще срещне забавлението и изобилието ще срещне щедростта. Какво по-хубаво за романтичен знак като вашия? Необвързаните да се огледат много добре с кого ще прекарат дългия уикенд четвъртък-неделя, защото ще имат повече от една опция. Обвързаните също да не чакат, а да изненадат половинката си с романтично изживяване. Едновременно ще се забавлявате и ще заздравите връзката си.

В събота Марс влиза в Близнаци и планира да остане там до края на март 2023г. Конкретно на вашия знак това ще се отрази като някакъв първичен зов към непознатото, опасното и неизживяното. С други думи – ще сте особено склонни на нови неща и рискове. Освен това самоконтролът ви, под влияние на огнения Марс няма да е най-силната ви страна, така да се каже. Разбира се, от вас самите зависи как ще управлявате тази енергия и желанията си. Може да си сложите предварително някакви спирачки. Например – изградете си критерии за това как ще преценявате, дали определено начинание е прекалено рисково. Или до каква степен може да се доверите на някого. Обещайте си приоритетно да следите за интересите си и да не бъдат нарушени, както и да не разчитате много на късмета. И след като имате тази подготовка, кой знае – току виж от този стремеж към новото и непознатото, са излезли интересни и ценни преживявания.

Скорпион

Ако се колебаете за нещо в професионален план – четвъртък е вашият ден да решите, Скорпиони. Тогава дипломатичната Венера ще се срещне с Юпитер и за вас ще е благоприятно да си решите кариерните дилеми. Например – партньорства, смяна на работа, подписване на договори, нови проекти и пр. Денят е добър и за избиране и наемане на професионални съветници – юристи, счетоводители, бизнес консултанти. Юпитер ще ви внася оптимизъм и нетърпение, но не се подавайте на тях, а взимайте решение чак, след като внимателно сте преценили ситуацията.

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на споделени емоции и материални неща, като планира да остане там до края на март 2023г. В следващите седем месеца вашата задача от планетите е да прецените кои от връзките ви си струват, кои само ви натоварват и дали инвестирате достатъчно в отношенията си. И като казвам „връзки“ има предвид както лични, така и професионални. Дава ви се шанс сега да разчистите около себе си и да подредите хората в живота си, според техните заслуги и вашето желание те да са там. Също – имате възможности за създаване на нови и устойчиви партньорства. Но нека това не ви разсейва от първата ви задача – да подредите старите.

Внимавайте как влизате в конфликти с важните за вас хора. Марс е много експлозивен и това може да доведе до определени конфликтни обстоятелства. Преди да влезете в остър разговор си задайте въпроса „Кое е по-важно – да спечеля спора или да запазя тези отношения?“

Стрелец

Любов, любов, варен картоф… Подобен ще е рефренът ви в четвъртък, когато Венера и Юпитер ще се срещнат, Стрелци. Под влияние на тази среща ще станете особено желаещи и провокиращи флиртове. За необвързаните възможността да намерят някого (може би не сродна душа, но много приятен човек) никак не е малка. Изобщо – ще бъдете дори по-голям магнит за околните! Не знам как успявате… Хм… Да не би пък да обичате внимание?

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на връзките и ще остане там чак до края на март догодина. На преден план за вас, в следващите шест месец, ще бъде темата за партньорствата и близките ви. Всичките ви искрени и силни връзки ще получат някакво поощрение за това. Възможно е (ама твърде е възможно) да преминете на следващ етап в отношенията си с някого… Току виж един човек повече се озовал с ключове от входната ви врата, примерно. Колкото до тези връзки, които не са достатъчно силни или не са на добра основа – в този период ясно ще си проличи, че нямате нужда от тях и ще се види по какъв начин е най-добре да приключат. Имайте предвид обаче, че околните нямат същия хороскоп като вашия и е твърде възможно да не виждат същите неща като вас. Затова комуникирайте спокойно желанията си, не настоявайте и не се ядосвайте. Нещата ще поемат свое естествен ход, вие само не се отказвайте и не натискайте твърде грубо в някоя посока.

Когато сключвате нови партньорства, проверявайте детайлите по условията. Марс си е Марс, но вие не се предоверявайте.

Козирог

В четвъртък е вашият ден за любов, романтика и забавления, Козирози! Венера ще се срещне в Юпитер и във вашия дом на интимността и секса. Превеждам – любовта и забавлението, както и щедростта и изобилието се срещат и ще направят живота ви доста интересен и забавен. Необвързаните да се огледат много добре около себе си. Вероятно ще установят, че имат не една възможност за флирт и среща, а може би дори и за връзка. Обвързаните да не се мотаят, а да измислят някаква интересна изненада за партньора си. Това ще ви се отплати в приятни преживявания, гарантирам.

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на уелнес и баланс между работа и личен живот. И това ще продължи поне до края на март 2023г., до когато ще трае и този транзит. В следващите седем месеца не само ще е благоприятно за вас да се погрижите за формата и тонуса си, но и ще имате тази задача от планетите. Това, което се иска от вас е да дадете енергия на тялото си, да се изчистите от токсини и да балансирате ежедневието си така, че да е полезно и приятно за вас. Нека ви дам една подсказка – не, не е нормално да се чувствате изтощени на края на работния ден и не, не е нормално през уикенда да имате сили само за пасивна почивка. Ако искате да развиете напълно потенциала си и да чувствате радостта от живота – доверете се на Марс и въведете здравословни промени в режима си.

Междувременно, Марс може да засили и амбициите ви в кариерен план, което на пръв поглед противоречи на това, което прочетохте до тук. Но истината е, че това допълва картината. Когато сте мотивирани да постигнете нещо, ще успеете да си разпределите времето и да се фокусирате над важното. А важното е първо да сте добре и второ – успешни.

Водолей

В четвъртък Венера и Юпитер се срещат и ви дават усещането, че можете свободно да кажете всичко, което ви е на душата. Особено на най-близките. И наистина – усещането е правилно, можете да си споделите каквото ви вълнува. Само не забравяйте, че е много важно и по какъв начин поднасяте своите истини. Възможно е да нараните някого без да искате (или повече отколкото сте искали) и по този начин да останете неразбрани. Колкото и близък да чувствате някого, все пак този човек не е във вашата глава и е по-добре да му предадете информацията по разбираем (и щадящ) за него начин, отколкото да влизате в конфликт.

В събота Марс влиза в Близнаци и вашия дом на романтиката и креативността и смята да остане там цели седем месеца – до края на март 2023г.. Отдавна не сте преживявали толкова горещ транзит, в който нещата в живота ви така да се раздвижат в ритъма на салсата. Но вие обичате такива периоди, няма да се лъжем… От една страна ще бъдат повлияни връзките ви. Много жега, много страст, много забавления, водолейски чар и може би… едно бебе :) Разбира се, това последното зависи от вас и на какъв етап сте във връзката. Просто периодът ще ви е фертилен и е напълно възможно да се появи наследник на хоризонта.

От друга страна влияние ще има върху работните ви проекти. Креативността ви и иновативното ви мислене ще са на високо ниво. Освен това Марс ще ви провокира да преследвате целите си и да не оставяте потенциалните добри резултати да се изплъзнат. Използвайте чара си в този период за привличане на подходящи съмишленици. Успех!

Риби

Риби, четвъртък е вашият ден за решаване на работни въпроси и проблеми. Тогава Юпитер и Венера ще се срещнат и ще ви помогнат без излишни мъки и тревоги да развържете това, което се е оплело в работен план. Или пък да вкарате в действие някоя нова идея. Енергията в този ден е добра за довършване на досадни стари задачки, които умишлено отлагате, но се преструвате, че не е така. Подходящо е за подреждане и вкарване в ред. Но най-вече – за това, с което започнах – да решите някоя заплетена ситуация сякаш с магическа пръчка.

В събота Марс влиза в Близнаци и вашата зона на дома, като планира да остане там до края на март 2023г. Това са си цели седем месеца, така че периодът подходящ за дори големи промени на дома. Основен ремонт, смяна на жилище, купуване на ново, смяна на съквартиранти, ако живеете така… Изобщо – от големи до малки промени, това ще е нещо, което особено ще ви вълнува в следващите месеци. Възможно е да посрещнете и нови обитатели на дома си – да се нанесе гадже, да си вземете куче или пък… да очаквате бебе. Изобщо – няма да ви е скучно, гарантирам.

През този транзит на Марс внимавайте с търпението си. Няма да ви е в излишъци, така да се каже. Възможно е хората и техните грешки да ви дразнят повече от поносимото и това да ви води до избухвания. Няма знак, който по-добре от вас да знае, колко безполезно е да се нервничи и да си изкарваме яда на другите. Ако внимавате с тази агресивна Марсова енергия, сигурно на всички ще ни се разминат доста излишни конфликти с вашия иначе много мъдър знак. Успех!

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

 

Последно променена в Понеделник, 15 Август 2022 10:50

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам