logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 29.08 - 04.09

Автор: Надя Брайт

Овен

Така! Застанете на нисък старт, Овни! В случай, че имате някаква идея наум, четвъртък е перфектният ден да я реализирате. Тогава планетата на експанзията, а и ваш управител Марс, ще се срещне с късметлията Юпитер не къде да е, а във вашия знак. И то не просто във вашия знак, а във вашия знак и дома на инициативите. Вие просто ще имате всички предпоставки да поставите успешно начало на нещо ново, което сте избрали. Напомням, че Марс е в Близнаци и вашия дом на работата в екип. Тоест – най-голям успех ще имате в начинанията, които стартирате със съмишленици. Или поне в партньорство.

В петък пък Юпитер ще се срещне с Меркурий във вашия дом на връзките. С други думи – една твърде освободена планета ще се срещне с повелителят на комуникациите. Тази комбинация предразполага към волни или неволни изказвания отнасящи се до интимните ви отношения, за които после може да съжалявате. Възможно е да издадете някаква тайна или пък по някакъв въпрос да кажете повече, отколкото партньорът ви може да понесе. Изобщо – Юпитер може много да развърже езика, когато е в такова взаимодействие с Меркурий и няма да ви е излишно да премисляте преди да говорите. Най-вече когато става дума за любовните ви връзки или по теми, които могат да ги засегнат.

Телец

Четвъртък се очертава късметлийски ден, в който да получите някаква отплата за положени усилия, Телци. Тогава Марс и Юпитер ще се срещнат в благоприятен за вас ъгъл и ще задействат силата на „благословиите“. Както вашият земен и трудолюбив знак знае – благословията е най-често резултат от това, което сами сме си постлали. Е, Меркурий и Юпитер ще направят всичко възможно на 1 септември да получите своята благословия. Може някой по-влиятелен от вас в професионален план да ви забележи и да ви помогне с нещо или пък да успеете да получите шанс, за който сте работили. Или пък може да се случи нещо различно, което да отговаря конкретно на вашия житейски контекст. При всички положения – бъдете нащрек, за да уловите птичето на щастието, когато кацне на рамото ви.

В петък същият този Юпитер ще се срещне с Меркурий и това може да ви доведе до някои вътрешни противоречия. Възможно е нервите ви да клокочат повече от необходимото. Не им се давайте и измислете как да се успокоите и да направите деня си по приятен за вас. Искам да кажа… Какво пък ако излезете по-рано от работа и кажете на шефа си „Съжалявам, но Юпитер и Меркурий тестват търпението ми и аз просто трябва да отида на масаж… За доброто на всички ни, шефе!“?

Близнаци

В четвъртък може да станете нещо като глас срещу несправедливостта или своеобразен войвода, скъпи Близнаци. Марс и Юпитер ще се срещнат в този ден и някак така ще ви завихрят във влиянията си на агресия, късмет и свобода, както и вашето собствено желание да сте лидер, че ще се окажете на върха на иглата. Разбира се - от вас зависи дали и колко силно да извисите глас, за да оборите несправедливостите, които Марс ще ви освети в този ден. Просто имайте предвид, че ако почувствате такъв порив, планетите ще ви покровителстват в реализирането му.

Още на следващия ден обаче ще има за какво да сте внимателни. Отново Юпитер, този път в среща с Меркурий, ще ви влияе. Влиянието на тази комбинация ще бъде в посока да търсите внимание, да се конкурирате ожесточено и да ставате дори дребнави в желанието си да изпъкнете. Като цяло това са низките проявления на иначе добрата ви черта да се състезавате. Ще си направите услуга, ако в петък сте себерефлективни и успеете да уловите както мотивацията си за определени действия, така и посоката, в която сте тръгнали. Обърнете ли лошата енергия в добра, ще трансформирате влиянието на планетите и ще излезете от низките проявления. Накратко – наблюдавайте се и ако искате да изпъкнете, гледайте да е по-добър начин, за да сте доволни от себе си после.

Рак

В четвъртък, Раци, ще се случи нещо, на което сте свикнали да не разчитате, но пък е много хубаво, когато е налично. Ще имате късмет! Юпитер, планетата на късмета, която е във вашия дом на целите и постиженията, ще има благоприятна среща с Марс, който пък е във вашия дом на духовното развитие. Това ще е нещо като магична среща за вас, защото ще ви изправи пред възможности, за които може би в момента още не подозирате. Това, което е добре да направите преди четвъртък, е да приоритизирате целите си и да помислите какво би помогнало за тяхното постигане. Например – някой с определено влияние да ги подкрепи, да получите допълнителна популярност и пр. В четвъртък си дръжте ушите и очите си отворени, за да уловите благоприятните шансове, когато се появят. Защото в крайна сметка какво е късметът, ако не среща на добрата подготовка с добрите възможности?

А в петък бъдете подготвени да не се поддавате на Марс и Юпитер, които така ще се оплетат в този ден, че ще се опитат да обострят вашата сантименталност. Ще сте склонни към самосъжаление и дори мрънкане, а това не е особено ползотворно. Опитайте се да не влизате твърде дълбоко в песимизма. По-скоро обърнете желанието да се чувствате клети и неразбрани в някаква позитивна грижа за себе си. Доставете радост на душата си и ѝ позволете да се радва, вместо да мрънка.

Лъв

В четвъртък планетите, и по-специално две от тях – Юпитер и Марс, ще направят така, че да имате голям успех, ако работите в екип. Вероятно с настъпването на есента си поставяте по-високи цели, Лъвове. Е, всички знаем, че повече хора могат да свършат повече работа. И кой, ако не вие, ще покаже лидерски качества и ще ги обедини по пътя към постигането на общите цели? Марс, планетата на експанзията е във вашия дом на работата в екип, а Юпитер – планетата на късмета е в дома ви на глобални инициативи. Срещата им ще ви даде размах на работата и ще ви покровителства в привличането и увличането на съмишленици.

В петък отново Юпитер има пръст в хороскопа ви, този път в среща с Меркурий. Меркурий е склонен да ви подмамва да разказвате врели-некипели на хората, а Юпитер ще налее допълнително чувство за свобода в това. Това е малко тънък лед, защото в този ден може да ви се развихри фантазията и волно или неволно да подведете някого. А, както знаем, хората ще помнят и след петък какво сте им казали тогава… Направете си добре сметката какви ще са последствията, след разговорите, които водите, за да няма после изненади. А и знае ли човек… Може пък просто сладкодумно да разказвате истории, като една Шехерезада и околните да се забавляват, без някой да се почувства излъган.

Дева

Нещо интересно, но и леко рисково ви очаква в четвъртък, Деви! Юпитер и Марс ще се срещнат и някак ще ви направят много привлекателен обект за споделяне на информация. Или с други думи – околните ще искат да ви споделят тайните си. Рискът е, че е възможно да ви разкрият информация, която по принцип не желаете да знаете или поне би ви било по-комфортно, ако нямахте. Вие не обичате да си врете носа в чужди работи, но понякога чуждите работи се врат в носа ви… Затова бъдете внимателни при т.нар. задушевни разговори и се опитайте да разберете какво предстои да ви споделят, преди да са излели всичко на масата и да се чудите после какво да го правите.

В петък пак Юпитер ще има влияние над вас. Този път ще се срещне с Меркурий. Едната планета е много щедра, другата е много импулсивна и като нищо ще се окажете с изпразнено портмоне, следствие на някоя прибързана покупка. Но това само ако не внимавате и ако не е имало кой (вашият Маг Надя Брайт) да ви предупреди. В този ден обмисляйте желанията си за сдобиване с нещо ново по няколко пъти и се опитайте да отложите харченето с два-три дни, когато това влияние ще е отминало и ще гледате по-трезво на нещата.

Везни

В четвъртък Марс и Юпитер ще се срещнат и ще насочат силата ви по-скоро в разбиране на голямата картина, отколкото в работа с детайлите. Тоест – ако ви се иска да се занимавате с някакви подробности или пък да изчистите по-малките неща в работата си, да прецизирате нещо… ами няма да е в четвъртък и два-три дни около този ден. Най-добре е вместо да се ядосвате, че не ви върви с детайлите, да използвате момента и да погледнете нещата, с които се занимавате по-отвисоко. Това може да е чудесна възможност за вас да направите оценка на посоката, в която сте тръгнали и дали има нужда от корекции, както и начините, по които да си помогнете, за да вървите напред. С две думи – голямата картина – това ви е играта тази седмица.

В петък отново Юпитер ще влияе, този път в среща с Меркурий. Разтълкувано, това за вас означава, че планетата на комуникациите ще получи бустерна доза свобода от Юпитер и езикът ви ще се развърже. И то – ще се развърже в сферата на връзките и партньорствата ви. Силно вероятно е, ако от нещо не сте доволни, в петък или два-три дни около петък, партньорът ви (личен или делови) да бъде ясно информиран. Разбира се, разчитам на вашата дипломатичност, за да успеете хем да се изкажете ясно, хем да няма жертви…

Скорпион

В четвъртък ще ви се изяви една доста типична черта за знака, Скорпиони – ще разследвате. Марс във вашата зона на мистериите и Юпитер в зоната ви на последователност ще направят благоприятна среща в този ден. Това определено ще възбуди интереса ви към разкриване на тайните на някоя история, която е важна за вас. Начинът, по който това ще се случи няма да коментирам. Просто читателите на този хороскоп са много по-наясно от мен как се разбулват тайни. Ще коментирам само причинно-следствените връзки. Помислете добре, дали наистина искате да узнаете това, към което сте се устремили или просто планетите ви подбуждат натам. Защото нещо веднъж научено не може да се върне назад.

В петък пък ще имате обратния проблем – как вие да запазите тайните си. Да, знам че обичайно за Скорпион това не е проблем, но денят ще е такъв. Юпитер и Меркурий се срещат, което означава, че в комуникациите ви ще се влее една нехарактерна за вас освободеност.  Мислете добре, преди да говорите. Както и преди да давате пари, между другото. Юпитер ще ви разхайти и в това отношение. Изобщо – малко повече самоконтрол в петък, за да си прекарате деня забавно, а не да влачите някакви последствия после.

Стрелец

В четвъртък изглежда ще е нещо като Видовден за вашия знак, Стрелци. Ако някой се е опитал да наруши границите на личната ви свобода или пък по някакъв въпрос да се опита да ви приклещи в ъгъла… Е, имаме новина – никой не притиска Стрелци. В четвъртък Марс ще се срещне с Юпитер в много благоприятен за вас ъгъл и ще ви даде възможност да въздадете правда там, където сте пострадали от нейната липса. Слагам едно предупреждение, че не е нужно и вероятно няма да е добре за никого, ако търсите възмездие (Марс може да ви подтикне натам). Вероятно агресията ще ви докара нови проблеми, вместо да реши съществуващите. Затова апелирам да се придържате към справедливата си страна и да защитите своето, без да нападате чуждото.

В петък отново Юпитер ще влияе, този път в среща с Меркурий. В този ден е възможно да се оплетете и объркате в истории породени от „той каза еди какво си“. Ще срещате трудности да извличате ясно и точно информация и да се ориентирате какво конкретно ви се говори. Проблемът няма да идва от вас… От Меркурий е. Запазете спокойствие и не се опитвайте да разплитате ситуациите или пък да взимате решения. Изчакайте влиянието да премине и всичко ще се изясни.

Козирог

Вашият знак обича и умее да подкрепя другите, Козирози. Знаете как да отдадете почит на чуждия успех и сте го правили неведнъж. Но какво ще кажете за идеята някой вас да подкрепи? Според мен никак не е лоша… Четвъртък е вашият ден за това. Тогава Марс и Юпитер се срещат много благоприятно. Можете да ползвате енергията за успех на едната планета и късметът и лекотата на другата и да потърсите някой да ви даде едно рамо, за да се придвижите напред. И може изобщо да не става дума за нещо голямо. Просто помислете честно какво би ви помогнало и използвайте Юпитер, за да потърсите тази подкрепа от съответния човек. Все пак – никой няма съмнение, че я заслужавате.

В петък отново Юпитер ще ви влияе, този път в колаборация с Меркурий. Двете планети ще ви дадат знак, че не е нужно винаги да натискате педала на газта. Може да го карате малко по-леко. Обърнете внимание на хората около вас, поговорете с тях без да бързате, без да търсите само същественото в разговора… Всъщност може да чуете много съществени неща, ако просто оставите разговора да върви свободно. Такъв един ден – на по-малко напрежение и повече комуникация, ще ви зареди с прекрасна енергия.

Водолей

Хороскопът ви тази седмица се върти около общуването, Водолеи. На първо място е срещата на Юпитер и Марс в четвъртък. Тогава ще имате нужда от обратната връзка на другите, за да продължите с увереност със задачите си. Напомням, че повечето влияния имат две страни – низки и висши проявления. Низкото проявление в този случай би било да търсите валидация, да проявявате несигурност в това кои сте вие и накъде отивате и затова да търсите одобрение от другите. Вярвам, че можете да се издигнете над това, защото струвате много повече. Висшето проявление на влиянието, което се надявам, ще се случи при вас, е да получите обратна връзка, която да преработите по полезен за вас начин.

В петък пък вие много ще желаете да давате обратна връзка на другите. Това се дължи отново на Юпитер, този път в колаборация с Меркурий. От едната страна имаме планетата на комуникациите, а от другата – на свободата… Не знам, дали разбирате накъде бия… Може да станете твърде откровени и да трябва да бършем нечии сълзи. Няма да ви казвам кога и какво да говорите. Ще кажа само – премислете преди да изречете нещо в петък и два-три дни около този ден. Успех!

Риби

Много интересна седмица ще имате, Риби. Започваме с четвъртък, а и два-три дни около него. Хем ще искате да си стоите вкъщи и с най-близките си в този ден, хем ще искате да се впускате в приключения и да покорявате нови земи. Просто Марс и Юпитер се оплитат тогава и това ще е влиянието им – малко парадоксално. Очаквам част от представителите на знака да преобърнат домовете си с главата надолу, съчетавайки двете енергии на деня… Както и някои от вас да си седят кротко на дивана и просто да си купят самолетни билети, докато гледат телевизия и цъкат на лаптопа… А ако не – пуснете си филм, който да ви развълнува или пък документална серия за далечни земи. Изобщо – всичко може да се очаква, важното е да зарадвате душата си.

Петък пък ще дойде с противоречива среща на Юпитер с Меркурий и вдигане нивата на вашата раздразнителност и ревност. Възможно е да видите тревожни сигнали по отношение на партньора си. И уверявам ви – напълно възможно е сигналите да са плод на вашата изострена чувствителност. Не бързайте да реагирате веднага и се опитайте да не се тровите излишно. Изчакайте няколко дни и ако въпросът още стои – тогава се заемете да го разплитате. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

А това е Джони. Гледа стреснато, защото не си харесва хороскопът.

301464996 792673181778599 258460541793604616 n

 

 

Последно променена в Понеделник, 05 Септември 2022 09:27

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам