logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 05.09 - 11.09.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, ако ви се иска да влезете в по-добра форма или пък от известно време се заричате, че от утре почвате диета/спирате цигарите/тръгвате на фитнес… Е, Венера идва решително в понеделник, за да ви помогне точно в тези начинания. Планетата на красотата и изобилието ще влезе в знака на Дева и вашия дом на здравословен живот и ще стои там чак до 29 септември. Този период е идеален за вас, за да си поставите дългосрочни цели по отношение на здравословния баланс и да изградите основите на устойчиви навици. Гледайте на това като на дългосрочна инвестиция – не бързайте с радикалните промени, а тръгнете с разумни стъпки към стабилните резултати. Ще ви дам един пример. Не си казвайте „От утре спирам сладкото“. Едва ли има как да се случи, а и кому е нужно да се лишавате изцяло. По-скоро разумната цел е да се разбере по колко сладко седмично е приемливо, как може да се стигне до тези стойности и да се направи план за действие.

Меркурий ще за завърти ретроградно в петък и ще продължи да го прави до 2 октомври. Без паника! Аз съм тук, за да ви ориентирам с какво да внимавате в този период :) Като цяло – тази ретроградност може да обърква комуникацията в партньорствата ви. До 23 септември, докато Меркурий е във Везни, на прицел ще са личните ви връзки. След това планетата на комуникациите ще се прехвърли в Дева и ще започне да влияе на професионалните ви партньорства. Премисляйте преди говорите, питайте отсрещната страна как ви е разбрала, за да минимизирате шансовете от недоразумения и не реагирайте светкавично на това, което чувате. Колкото и да е досадно понякога, по-добре първо разсъждавайте. Спазвайки тези прости указания, ще преминете успешно през ретроградния Меркурий!

В събота ще имаме пълнолуние в Риби и това ще засили интуицията ви, както и желанието ви да се свържете с вашата философска и дори необяснимо мистична страна. В следващите две седмици обръщайте внимание на вътрешния си глас, както и на тези ваши чувства и усещания, които може да изгледат нелогични на пръв поглед. Както и да изглеждат – вие неслучайно усещате това и е възможно там да се крие нещо важно. Не всяко нещо може да се пипне с ръка и види с очи – не подценявайте подсъзнанието си.

Телец

О! Изглежда този месец ще ваш, скъпи Телци! Това ще се случи благодарение на управителката ви – пищната и богата Венера, която в понеделник влиза в Дева и зоната ви на флиртове, блясък и… да го наречем „игра“ (намигам ви хитро). До 29 септември няма да можете да се отървете от светлините на прожекторите… Което е чудесно, защото ще усещате, че точно там ви е мястото. За необвързаните моментът е прекрасен да заблестите на всички възможни полета, на които може да срещнете нова любов (и това не е у вас на дивана). Обвързаните да зарадват половинките си като ги въвлекат в щури забавления и танци до зори. Изобщо – радвайте се на живота този месец, защото и той на вас ще ви се радва!

Е… длъжна съм да отбележа, че този период може да бъде съкратен малко от втората част на ретроградния Меркурий, който между 23 септември и 2 октомври ще бъде в Дева ще се опитва да пречи именно на социалните ви изяви. Вероятно ще е по-добре, ако олекотите програмата си откъм мероприятия в тези дни. Иначе началото на ретроградността я слагаме още този петък, когато планетата на комуникацията ще е във Везни. Влиянието между 9 и 23 септември за вас ще е в зоната на организацията. Каквото и да организирате – преглеждайте го поне по два пъти и не се ядосвайте при възникнали неуредици. С добра подготовка негативните влияния на планетите могат да се преминат доста успешно.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, което ще освети вашия дом на екипната работа. В следващите две седмици имате благоприятно влияние за влизане в нов екип или за започване на нов проект със съвместни усилия. Само изчакайте със слагането на подписи до 2 октомври, когато Меркурий ще се завърти отново в правилната посока.

Близнаци

Романтика и домашен уют ще са вашите ключови думи, когато в понеделник Венера влезе в Дева, скъпи Близнаци. До 29 септември най-много ще ви радва да се отдадете на радостите на споделените вечери с филми, готвене, слушане на музика, споделяне и изобщо - каквото за вас означава уют и романтика. Ако сте обвързани – ясно какво да правите… Прегърнете партньора си и го поведете през вашата идея за добро прекарване на времето. На необвързаните ще препоръчам да се огледат, дали наоколо все пак няма някой, който тайничко се надява да сподели тези вечери с тях… Между другото – очаквам през септември някои от представителите на знака ви да предложат съвместно съжителство на партньорите си, ако още не сте предприели тази стъпка.

В петък вашия управител веселият и общителен Меркурий ще се завърти наобратно и ще продължи да го прави чак до 2 октомври. За вас възможните неразбории са в сферата на връзките. Но забележете – ще почувствате класическия ефект на ретроградността – ще се завърнат старите ви връзки. Възможно е в този период да почувствате желание да се свържете с някои от бившите си партньори. Помислете добре. Повтарям – помислете добре. Задайте си въпроси защо искате да го направите, какъв ефект очаквате, възможно ли е да постигнете каквото искате. Същите и още въпроси си задайте и когато някой бивш любим ви потърси, защото това е твърде възможен ефект от ретроградния Меркурий за вас.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби и то ще ви донесе заслужения резултат от нещо, над което сте работили последните шест месеца. Огледайте си проектите – кой е към приключване, на кой сте в състояние вече да берете плодовете? Ориентирайте  се към жътва в седмиците след пълнолунието и няма да сгрешите.

Рак

В понеделник Венера ще влезе в Дева и ще направи така, че до 29 септември щастието ви да извира от дома и всичко, което се намира около него. По принцип за вас това не е новина – че домът и това, което се случва в него, ви радва… Сега обаче става дума за благоприятно влияние при всички активности, които касаят мястото ви на живеене във всеки смисъл на думата – у вас, улицата ви, кварталът ви, родния ви град… Имате зелена светлина за подобрения на тези места или пък за оказване на някаква помощ на местните, например. Също – може да ви е много полезно и приятно, ако се разходите и разгледате какво ново има около вас, запознаете се с хората и изобщо – свържете се с мястото, което обитавате.

Леки смущения по темата може да усетите от ретроградния Меркурий, който ще започне да се върти наобратно в петък в знака на Везни, а на 23 септември ще премине в Дева. Докато е във Везни внимавайте как точно формулирате намеренията си във връзка с влиянието на Венера за помощ и подкрепа. Старайте се да се изразявате ясно, за да не се окаже, че сте неразбрани и вместо да изписвате вежди, изваждате очи. В периода на ретроградност в Дева проверявайте по няколко пъти какво пишете, пращате и поствате, за да не станете жертва на недоразумения.

Съжалявам да го кажа, но няма да ви е много лесно да балансирате ретроградния Меркурий, затова се мобилизирайте. Трудностите ще дойдат от пълнолунието в Риби в събота, което ще енергизира вашата спонтанна и твърде откровена страна. Колкото и да ви се струва, че емоционалните ви реакции са оправдани, че имате право да се изразявате и че искреността не е нещо лошо – моля ви – премисляйте преди да говорите (или пращате съобщения).

Лъв

В понеделник Венера ще излезе от вашия знак и ще ви позволи да си отдъхнете от препускането, което си организирахте в последния месец, скъпи Лъвове. До 29 септември планетата на изобилието ще бъде в Дева и вашия дом на финанси, сигурност и… удоволствия за сетивата. Или с други думи – сега не правете резки (и скъпи) движения, а се наслаждавайте на живота такъв, какъвто е. Опитайте се да присъствате във всеки миг, да намирате хубавото в ежедневието си и да добивате удоволствия от всяко малко нещо, което може да ви ги достави. Сигурна съм, че ако пуснете широката си душа да усеща през сетивата ви, ще откриете много радващи неща в заобикалящия ви свят.

От петък до 2 октомври Меркурий ще е ретрограден, при това – ще бъде ретрограден в дома ви на себеизразяване. Вие се чувствате добре, когато думите ви се чуват надалеч и се взимат насериозно. Възможно е, докато планетата на комуникациите е ретроградна, да усещате определени смущения в полето на собственото изразяване. От една страна ще ви се иска да се чувате повече, ще ви се струва, че влиянието ви не е достатъчно. От друга страна обаче именно заради това може да говорите прекалено много или прекалено силно. За да не се фрустрирате излишно, когато ви се струва, че нещо не е наред – питайте близък човек за мнение дали се изразявате достатъчно ясно.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, което ще освети и ще даде енергия на желанието ви за дълбоко сливане с партньора ви. За тези, които са обвързани, предстоят седмици на споделени любов и покой, които ще усещате в сърцето си. Възможно е много от вас да преминат в следващо ниво на връзките си. За необвързаните търсенето на сродна душа ще бъде приоритет.

Дева

Деви, в понеделник пищната, изобилна и силно привлекателна Венера влиза във вашия знак и до 29 септември ще ви обсипва със своята благодат. Ще станете неустоимо привлекателни както в любовен, така и в платоничен, и делови смисъл. Сега е моментът да намерите хората, които са ви нужни, за да реализирате мечтите си. Или ако не мечтите си, то поне да реализирате интересно и приятно прекарано време. Венера ще направи така, че качествата ви да блеснат за околните, а самите ви собствени качества ще привличат като магнит. През септември се показвайте сред хора, посещавайте събития, участвайте в мероприятия и… отваряйте очите си на четири за специалния човек, който бихте поканили в спалнята си (намигам ви).

Обърнете внимание на финансите си, скъпи Деви! В петък Меркурий ще се завърти ретроградно и ще повлияе точно на зоната ви на парите. Какво да правите до 2 октомври: подредете си добре бюджета добре преди петък; внимавайте кога и за какво харчите; в случай, че кредитната ви карта участва внимавайте за какво се абонирате и с какво се съгласявате; не планирайте следващия си финансов период; не влизайте в нови финансови начинания; не разполагайте с доход, преди да сте го видели в банковата си сметка.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, което ще ви донесе истинска магия в любовта… Просто не знам как да го изразя по-добре, когато говорим за влияние, което ще обърне целия любовен късмет във ваша полза. Ако имате някой на сърце – в следващите седмици съдбата ще е на ваша страна, за да започнете връзка с този човек. Вашата работа е „само“ да сте избрали правилния…

Везни

Съвсем ще се размечтаете, Везни… В понеделник космическата ви покровителка Венера ще влезе във вашия знак и ще стои там до 29 септември. В този период на вас никак, ама никак няма да ви се занимава с дребни житейски проблеми и прозаични ситуации. Романтичният воал, който по принцип обичате да държите на очите си, за да придава по-красиви форми и цветове на света, сега ще бъде здраво монтиран пред погледа ви. Не че това е толкова лошо… Напротив, може пък и много добре да си прекарате септември с това влияние. Важно е да внимавате само за някои неща: гледайте си в ръцете, когато работите с тях, в краката, като вървите и в парите, когато си вадите портмонето; не си позволявайте да вярвате, че хората са толкова прекрасни, колкото ги виждате в момента; не започвайте нови начинания, докато оптимизмът ви е на ниво 1000. С тези прости правила, които ще предпазят сърцето и битието ви, всичко ще бъде наред!

В петък Меркурий ще стане ретрограден. Целият период на обратно въртене на планетата на комуникациите е до 2 октомври, като до 23 септември ще бъде ретрограден във вашия знак. Бъдете внимателни как точно се изразявате, какво чуват събеседниците ви (питайте как са ви разбрали за потвърждение) и какво пишете, поствате и пращате. Възможни са недоразумения и неразбирателства, но ако се постараете, можете да минимизирате или дори избегнете щетите. В духа на ретроградността – може да се наложи да се обяснявате за стари изказвания. Ако се случи така – бъдете спокойни и уверени и не се оправдавайте.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, чиято сила е най-добре да ползвате, за да поработите над здравословния си баланс. Това включва както спортен и хранителен режим, така и емоционално лекуване и успокоение на душевните болки.

Скорпион

Ето ви и вас, на прага на месец, който ще ви предизвика, но и ще ви награди, Скорпиони! Започваме още в понеделник, когато Венера ще влезе в Дева и вашия дом на общностите и колаборациите и ще стои там до 29 септември. Предизвикателството ви са две. Едното е да свалите малко гарда и да се сближите с нови и различни хора. Знам, че тази перспектива не ви допада особено, но помислете го откъм хубавата страна. Ще научите нещо ново, ще обогатите преживяванията си… ще спечелите нови обожатели (намигам ви). Венера ще покровителства създаването на контакти и споделянето на преживявания, така че – вероятно хубавите неща този месец ще излязат именно от това. Второто предизвикателство е малко да разчупите себе си – да излезете от зоната си на комфорт (знам, че е клише, но сега точно това иска Венера). Направете нещо различно и необичайно за вас. Даже не само едно нещо. Каквото ви хрумне – от смяна на начина на обличане, през купонясване с непознати, та до скок с парашут… Наградата ви ще е, че ще се почувствате освободени и обновени.

В петък Меркурий ще се завърти ретроградно във вашия дом на себерефлексия, чувства и уроци. Това означава, че до края на ретроградния период – 2 октомври, ще имате нужда по-често от обикновено да се вглъбявате в себе си и да преработвате емоциите си. Може би е добра идея да не запълвате календара за да имате време за тези „бягства“. Също така – имайте предвид, че ретроградността ще върне на дневен ред, каквото не е отработено в миналото и е възможно отново да преживеете стари душевни неволи. Не се плашете – за добро е – така ще имате шанс да ги изчистите веднъж завинаги.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби и това ще разруши много от вашите задръжки и стените, които сте построили за да не издавате чувствата си. Ако имате потиснати чувства, в седмиците след пълнолунието е възможно бента да се скъса и всичко да се отприщи. Стискам палци да мине с минимум жертви и да останете само с освобождаващия ефект.

Стрелец

Стрелци, ще трябва да съчетаете няколко различни влияния, които започват тази седмица и ще имат значение цял месец… Пригответе се!

Първо, в понеделник, Венера влиза в Дева и във вашата зона на изграждане на бъдещето, където до 29 септември ще изсипва благодат. Да, благодат! Всичко, което искате да постигнете (най-вече в работата), ще бъде благоприятствано от планетата на изобилието. Периодът е подходящ да натиснете педала на газта здраво и да бачкате още по-здраво, защото резултатите ще са по-добри от обикновено. Ако имате някакви колебания в посока, дали правите това, в което виждате смисъл И ви плаща сметките (защото за вас двете неща са еднакво важни) – периодът е много подходящ за изчистване на този въпрос и поемане по желан път. В личния си живот също ще можете да видите по-ясно с кого си струва да останете сега, за да градите бъдеще и с кого е по-добре да се разделите, поради липса на перспектива.

Има нужда обаче от внимателен баланс със следващите две влияния… Първото е на ретроградния Меркурий, който ще се завърти наобратно в петък и ще продължи така чак до 2 октомври. До 23 септември ще е в знака на Везни, откъдето ще ви създава проблеми в общуването с групи от хора – колеги или общности, в които участвате. Просто бъдете внимателни кога и какво казвате и проверявайте, дали сте разбрали правилно. Това трябва да ви спаси от излишни недоразумения. След 23 септември, Меркурий ще влезе в Дева и вашата кариерна зона. Бъдете особено внимателни с всяко действие, което предприемате в професионален план. Проверявайте по няколко пъти всичко, преди да го пуснете към шефа си или в публичното пространство.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби и за вас то ще отключи няколко седмици, в които сърцето ви ще тегли към дома, семейството и най-близките. Всъщност, това е прекрасно. Само внимавайте за баланса с работата и всичко ще е повече от наред!

Козирог

Венера ви е подготвила доста интересен септември, скъпи Козирози! В понеделник планетата на изобилието ще влезе в Дева и във вашия дом на приключения. Говори се, че не сте много по приключенията. Може би е така – все някой трябва да свърши и работата, нали? Определено не сте фриволни, но и вие умеете да се забавлявате и обичате да го правите. Венера ще даде зелена светлина на този аспект от личността ви – желанието да обиколите света, да преживеете нещо силно запомнящо се, дори екстремно… Е, септември е вашият месец за отпускане на душата, гмуркане в забавленията, любовта и откриването на нови и непознати земи!

Още повече като имаме предвид, че в петък Меркурий ще се завърти ретроградно и до 2 октомври ще направи всичко възможно да забави процесите ви в професионален план. Според мен ще постъпите мъдро, ако този месец не залагате много амбициозни очаквания към себе си. Гледайте да свършите каквото ви е на дневен ред, проверявайте всичко по няколко пъти, преди да го отметнете като готово и не се хвърляйте в нови проекти. Наблегнете на радостите на душата. Като, ако ще пътувате – отново не забравяйте да проверявате всичко по организацията поне по два пъти. Меркурий само дебне за несигурни резервации, за да ги провали, докато е ретрограден…

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, което ще ви отвори очите и ще ви разшири съзнанието така щото да видите голямата картина в живота си. На дневен ред излиза не как се справяте с текущите си задачи, а какво искате да постигнете генерално за себе си. Възможни са равносметки, планове и (много полезно!) подреждане на приоритетите в живота ви. Мислете сега, действайте след 2 октомври. Успех!

Водолей

Интересни, даже много интересни развития за личния ви живот, Водолеи! Първо, още в понеделник, Венера влиза в Дева и вашия дом на интимност и еротика. Това ще ви накара за известно (до 29 септември) да забравите за обичайния си маниер да държите всички на поне ръка разстояние от интимния си свят. Не че сте някакви темерути… напротив! Просто не си падате да допускате хората до най-съкровените си мисли и чувства. Обаче сега Венера така ще ви завърти, че направо ще скочите като Алиса след заека в дебрите на любовта. Не са изключени всякакви излизания от очертанията, които по принцип сте си поставили. Може например да се влюбите в човек, за когото никога не бихте предположили. Или пък да преминете на следваща стъпка в обвързването с настоящия избраник на сърцето си…

Длъжна съм да ви предупредя обаче, че във втората част на периода на ретрограден Меркурий (за първата ще стане дума след малко) – от 23 септември до 2 октомври, е възможно да имате колебания относно бързото темпо, с което се развива връзката ви. Просто тогава Меркурий ще е влязъл във Везни и това ще е влиянието му върху вас. Не мога да кажа кое от двете влияния – на Венера или на Меркурий ще е по-далновидно за вас и кое от двете да послушате в любовта… Мога само да цитирам мъдрост от неизвестен за мен автор: „Давай на сърцето си каквото иска“.

Дойде ред да спомена и първата част на периода на ретрограден Меркурий. От този петък до 23 септември, планетата на комуникациите ще се върти наобратно в знака на Дева. Това ще ви  постави пред предизвикателството да контролирате какво казвате. Колкото и да ви се струва, че истината трябва да се изрича, дори когато е болезнена, все пак помислете… Ако наранявате околните (дори без да го целите нарочно), вероятно ще си създадете повече проблеми, отколкото са ви нужни… И не ви казвам да мълчите. Казвам ви да обмисляте какво смятате да изречете.

В събота ще имаме пълнолуние в Риби, което силно ще освети вашия дом на финансите. Пълнолунията са време за жътва на положените резултати в последните шест месеца. Сега за вас предстоят благоприятни седмици, в които да монетизирате старанията, които сте положили от началото на март насам.

Риби

Любов, любов, варен картоф… Венера още този понеделник се мести в знака на Дева и до 29 септември ще вдига градусите на любовния ви живот. И не само, че ще е горещо, а ще бъде и интересно… Романтичната ви творческа душа ще се отдаде на най-различни преживявания този месец, както и ще осигурява преживявания на избраника на сърцето си. От една страна това звучи вълнуващо и забавно. Но от друга, ще ви помоля да внимавате, да не се качите на някоя емоционална въртележка и да стане от играчка плачка. Енергията ви ще бъде на високо ниво и за необвързаните ще има много шансове ако не да срещнат бъдещия си избраник, то поне да срещнат някой, с когото да си прекарват добре. Обвързаните ще са склонни на повече компромиси от обикновено и така ще отворят пространство за партньора им да се чувства още по-щастлив с тях.

В петък Меркурий ще се завърти ретроградно в знака на Везни. Това ще бъде така до 23 септември, след което планетата на комуникациите ще продължи да е ретроградна до 2 октомври, вече в знака на Дева. През първата част на ретроградния период може да станете особено себерефлективни, да премисляте по няколко(стотин) пъти какво трябва да направите, как трябва да говорите и дали всъщност се държите по най-подходящия начин. Малко премисляне никога не вреди, просто не залитайте твърде много в бездънната яма на разсъжденията – няма да има особена полза. Във втората част на влиянието ще бъде върху интимната ви връзка. Възможно е да имате проблеми от типа кой какво казал, защо го казал, ама ти не ме ли слушаш и т.н… Използвайте периода, за да работите над пукнатините в общуването помежду си. Все пак ретроградните периоди са за това – да изчистим стари проблеми и да продължим напред.

В събота ще имаме пълнолуние във вашия знак, което си е като мини рожден ден за рибите. В следващите две седмици се промотирайте безсрамно навсякъде – изтъквайте качествата и постиженията си. Това ще бъде добре както за вас – да си припомните колко сте ценни, така и за да изпълните мисията на пълнолунието – да пожънете успехите от усилията положени в последните шест месеца.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

Последно променена в Понеделник, 12 Септември 2022 09:26

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам